Trump – en smålig mann!

Hei!

Jeg sitter her og leser avisen med store øyne. En av Amerikas største politikere er død. McCain ledet med hjertet og brukte de amerikanske verdiene for alt det de var verdt. Han ville jobbe sammen, utarbeide de beste løsningene for borgerne, samarbeide med motparten. Han trodde på ytringfriheten og demokratiske prosessene. Det handlet ikke om å ha rett, det dreide seg om å finne de beste løsningene. Nå er han død….

….og den sittende presidenten nekter å hedre mannen. Han kan ikke ære sin politiskemotstander. De sto på hver sin side Donald Trump og McCain.

Donald Trump

Donald Trump, kilde Pixabay

Kilde: Pixabay

Trump ønsket det enkel, det som er til fordel for de rike. Han ønsker å iverksette kjøkkenbord-løsningene. Han vil bare bruke det han selv mener er rett, alt annet er irrelevant. McCain ville se på løsninger, hente inn kunnskap og se på konsekvensutredninger, før han la fram et forslag.

Deres arbeidsmetoder gjorde dem til fiender, de sto på hver sin side i politikken, med det samme partiet i ryggen.

Nå er McCain død, han skal begraves med full ære, men han ønsker ikke at Trump skal være der. Et slag fra graven. Den sittende presidenten har et større ansvar, han «må» hedre alle som jobber for landet, selv om de ikke tåler trynet på hverandre. McCain er tross alt død og han var en hedersmann, en stor leder og et menneske er mer enn politikken som føres.

McCain

McCain, kilde:Pixabay

Kilde: Pixabay

Det er farlig når store maktpersoner går egne veier, tråkker på våre verdier.

Hvil i fred senator McCain.

Deveny

 

 

 

Relaterte artikler

2 Comments

 • Gry H. 31. august 2018 at 10:06

  Det er fullstendig skandaløst! Mc.Cain og Trump var riktig nok politiske motstandere, -men de var tross alt motstandere innenfor det Republikanske partiet, hvilket virkelig maksimerer skandalen..

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 31. august 2018 at 10:41

   Han er virkelig sprø og barnslig. Han vaier i vinden og fører USA ut på ville veier.

   Reply

Leave a Comment