Spagetti Bolognese

Spagetti Bolognaise

Hei!

Jeg jobber for tiden med min egen sykdomshistorie og det skaper uro å gjøre ferdig Tur-Retur Helvete. Noen ganger klarer jeg bare å se på en setning av gangen, så må jeg opp og ta en svingom et eller annet sted. Det gjør arbeidet slitsomt og det kryper framover i meget sakte fart. En av de tingene som gir meg glede i livet er å lage mat. Ikke hver dag og hele tiden. Ville hatet å være kokk. Tenk å måtte stå og lage mat hele tiden, nei jeg liker å lage mat og jeg digger å ta opp ferdig mat fra fryseren, ikke Fjordland, det anser jeg ikke som spiselig. Jeg liker gjerne å ta opp en suppe, eller ha pastasausen klar. Så siden jeg måtte ha noe å gjøre mens jeg jobbet med teksten, så tok jeg den helt ut i dag.

Kokte og kokte 40 middager.

Tre spagettisauser

Tre spagettisauser

Det ble en med svinekjøtt, en med blanding av svinekjøtt og biff og en med bare biffkjøtt. Nå kan jeg være lat på kalde dager og bare ta opp ferdig laget mat – en hurtigmiddag.

Spagetti Bolognaise

Jeg bruker ikke mål, tar det litt så som så. Men til 400 gram kjøtt bruker jeg tre bokser med tomater, fem vanlige tomater, en løk, en gulrot og to stangselleri, en båt med hvitløk og 1/2 chili.

Jeg kutter opp alle grønnsakene veldig smått og steker i litt smør og gjerne også litt olje (3ss).

Så steker jeg opp kjøttet, kan ta oppi litt sopp om det er ønskelig.

Når kjøttet er brunet vipper jeg det opp i kasserollen sammen med alle grønnsakene.

Heller på alle tomatboksene, kutter opp tomatene (gidder ikke ta av skallet).

Jeg heller på 1/2 liter vann og en kube med kyllingbuljong/fond og har på rikelig med timian.

Så får dette stå og koke, jo lengre jo bedre….

Jeg bruker fersk pasta og smaker til med salt og papper. har gjerne oppi litt raspet parmesan, bruker aldri pulver.

Bon appetit

Deveny

Spagetti Bolognese

Spagetti Bolognese

 

 

 

Relaterte artikler

9 Comments

  • live blackjack us 22. september 2018 at 14:33

    Kim lives in Southern Indiana with her husband Gary, a reverend.
    The posts contain at least two links to generally. You need content can easily be describe your small or society properly.

    Reply
  • Guro Margrethe Edvardsen 14. september 2018 at 23:33

    Eeeelsker pasta.. Det er godt man kan ha noe å koble vekk med <3

    Reply
    • Lene Bjørg Kanden 14. september 2018 at 23:55

      Ikke sant, også blir det mye godt i fryseren 🙂

      Reply
  • frodith 14. september 2018 at 05:52

    Men alt, skulle det stå.. Ikke mentalt 😀

    Reply
  • frodith 14. september 2018 at 05:51

    Godt med spaghetti bolognaise, mentalt for sjelden jeg lager det.

    Reply
  • Ligaya 13. september 2018 at 18:07

    Bra at du fikk koke ånden.
    Jeg vil prøve med nytt oppskrift jeg fant på et hjemmeblad i helgen😊

    Reply
    • Lene Bjørg Kanden 13. september 2018 at 18:13

      Jeg håper du legger ut. Koke ånden, det begrepet likte jeg 🙂

      Reply
  • Lisefoto 13. september 2018 at 17:57

    Elsker spaghetti!

    Reply
    • Lene Bjørg Kanden 13. september 2018 at 18:13

      Det gjør jeg også 🙂

      Reply

Leave a Comment