Kvinner som tisser

Tissatrengt

Kvinner som tisser

Kvinne som tisser, kilde: Pixabay

Hei på deg!

Det har vært en lang uke og jeg har jobbet intenst med innlevering av kapitler til Tur-Retur Helvete. Et langdrygt arbeid som jeg kommer til å bruke resten av året på. Etter den tunge arbeidsdagen satte jeg meg ned og begynte å lese avisene, min hobby nummer to. Jeg søkte etter sexy nyheter å skrive om på bloggen. Sexy er kanskje feil ord. Jeg søkte etter noe som tenner meg, som jeg har lyst til å skrive om. Og i går kveld fant jeg noe som var veldig usexy. Jeg fant noe som jeg ikke kunne tro var sant. Jeg måpte mens jeg leste: Tissatrengt tenårings jente gjør ødeleggelser for enorme summer. Hun skrur på vannet i vasken å døyve ut tisselyden. Lyden av strålen skal skjules for en hver pris. Dette kan forårsake store skader.

Kvinnes sammen med sjøen

Kvinne sammen med sjøen

Hva f… er dette?

Jeg er uten ord, jeg forstår ikke. Dette klarer jeg rett og slett ikke å forholde meg til. Jeg må være utgammel, eller så må jeg ha vokst opp på en annen planet. Jenter gå på jentedo og der får de være i fred. Hvem er det som ikke skal høre lyden av strålen som treffer vannet. Er det skam å la andre jenter høre at du gjør det som alle må gjøre.

Da jeg var liten, i gamle dager … da kunne vi finne på å gå bak et hjørne og tisse. Ingen snakket om lyden, den var aldri, og da mener jeg aldri, et tema. Vi bare tisset. Gutta gjør det ennå. Jeg har ikke tall på antall rygger jeg har sett langs landeveien på mannfolk som nettopp tisser.

Tiss og penger

Å la vannet renne for å døyve ut lyden er kostbart. Skadene på byggene kan komme opp i milioner, hele bygg kan bli ødelagt. Dette kan ikke huseier/gårdeier akseptere. Det vil bli gjort tiltak. Blandebatterier vil bli byttet ut. Vi vil ende opp med kjipe kraner som bare har vann i et par sekunder. Jeg hater sånne, de har dem på flyplassen og jeg har bannet både en og to ganger når det tar så lang tid å få vasket hendene. Men nå skjønner jeg hvorfor vi får sånne kraner.

Tiss og jenter

Det som er ennå mer alvorlig er jentene. Hvordan kan de ha gått seg så vill, jeg mener å tisse, bæsje og prompe er helt naturlig. Alle gjør det og alle må gjøre det. Hvorfor skal dette druknes ut? Hvorfor skal jentene late som de ikke gjør dette? Hva handler dette om? Hvorfor er det blitt sånn? Jeg vet at Kris Kardashian hadde en runde med dette. I et program offentliggjorde hun en sånn angst. Hvordan kan dette ha smittet til så mange unge jenter i Norge? Det er den rene galskap. Kanskje vi skal la jentene må betale for skadene som oppstår, da blir det fort slutt på dette.

Hva tenker du om dette?

Deveny

Relaterte artikler

4 Comments

 • Stine 15. september 2018 at 18:21

  Det er en veldig negativ utvikling og det å gå på do har dessverre blitt et av de store tabuene. Flott at du belyser problemet!

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 15. september 2018 at 18:53

   My God er det tabu å gå på toalettet. Hva er det som skjer? Hvor er vi på vei?

   Reply
 • Ligaya 15. september 2018 at 10:59

  Det er vel samfunnet og nåtiden som skaffer de slik. Alt skal være perfekte og fine. Det normale blir unormale og det som er synd før er ikke synd i dag.
  Hvordan blir verden blir til en dag er skremmende å tenke.

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 15. september 2018 at 16:39

   Jeg forstår ingenting 🙂

   Reply

Leave a Comment