øl

Liar, liar pants on fire …

Hei på deg!

Jeg sitter her med store og vide øyne, klarer ikke å la være å følge med på CNN, the Guardian, Washintgon post osv … Jeg leser nok litt for mye for tiden, burde bruke mer tid på blogg, ikke holde meg så oppdatert på dritt. Det er noe med sinte menn for tiden, menn som ikke ønsker endring, som likte ting før. Jeg er også gammeldags, har stor kjærlighet for fortiden, men det går ikke an å late som om utviklingen ikke har skjedd. Jeg snakker om USA og utnevnelse av en høyesterettsdommer.

Hva skjer?

Vi har hatt #metoo kampanje, kvinner har kjempet seg til et bedre liv. De er utdannet og deltar i samfunnet. Nå sier republikanerne og alle de sinte mennene at det er greit. Dere skal ikke bli krenket. Dere skal bli hørt, men bare opp til et punkt. Dere kvinner kan ikke forstyrre oss, lederne. Vi må få lov å arbeide i fred, gjøre som vi vil. Vi er sjefer i USA  og vi støtter oss på sinte menn, på menn som ikke klarer å henge med, og nå har vi all makten.

Noen sier at makten bare er deres i 6 uker til, da kan det være over for de sinte mennene, da tar kvinnene og de andre gruppen i samfunnet over ledelsen i USA. Da kan ikke hvite sinte menn lede lenger med hode under armen og armen i kors. Da har de tapt valget.

Noen må gripe fatt i det som må gjøres og arbeide for et bedre liv for alle. Ikke bare klamre seg til fortiden og utnevne en dommer som åpnenbart ikke har noe på benken å gjøre. Han lyver og tror han kan slippe unna. Han har erklært sin uskyld, sagt at han ikke drakk mye i ungdommen. Hvem bryr seg om hva han konsumerte da han var ung.

Hvem tenker at dette er relevant for en høyesterettsdommer?

Ingen tenker det. Men bordet fanger. Om han innrømmet ett stygt alkoholforbruk tidligere i livet , kan ting bli farlig for ham. Da virker de seksuelle anklagene mye mer sannsynlige. Derfor kunne han ikke bare si at han drakk som elev og student. Han måtte lyve. Jeg lurer i grunn på hva han tenkte. Han drakk jo ikke alene, han drakk sammen med andre. Han var ute på bar og ble involvert med politiet, og drakk øl og andre ting med isbiter i. Oppførte seg som en idiot. Kanskje han har glemt alt dette?

 

øl

øl, kilde: Pixabay

Hva har skjedd med den nominerte høyesterettsdommer-en?

Hans medstudenter hørte ham, de ville ikke være med på løgnene hans. Nå kommer folk fram og forteller om alkoholvanene hans. Kavanaugh løy i et intervjue og under ed. Dette er ikke bra for en dommer. Det kan til og med hende at Trump for ham i vrangstrupen. Jeg har mye rart å si om Donald Trump, ikke mye av det er positivt, men han er en mann som ikke drikker. Han smaker aldri på alkohol. Han liker ikke mennesker som er beruset, særlig ikke sinte menn som heller i seg alkohol. Det har noe å gjøre med hans bror, og ting som skjedde i hans yngre dager.

påvirket av alkohol

påvirket av alkohol, kilde: Pixabay

Så nå ber jeg til Trump , trodde aldri jeg skulle gjøre det. – Vær så snill å finn en annen kandidat. Alle andre må være bedre enn en som lyver.

Donald Trump

Donald Trump, kilde: Pixabay

 

Deveny

Du kan lese mer om dette her.

Relaterte artikler

4 Comments

 • Gry H. 3. oktober 2018 at 05:09

  Er hellig overbevist om at dersom Trump & co hadde fått muligheten, ville de kjørt samme linje som familien ‘gal’ i N.Korea, Hitler, Stalin, og den sorten narcissistiske galninger.. Det påfallende her, er jo at det ene og alene er folket har valgt ham! – Vel.. Han jukset jo forsåvidt til seg det som ble tungen på vektskålen for makten (he he), men disse stemmene ville jo hatt nada å si dersom ikke nær halvparten av de som gikk til valgurnene faktisk gav ham sin stemme på demokratisk vis..

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 3. oktober 2018 at 09:01

   Det er skremmende å tenke på at de valgte inn Donald og at kan velge ikke bare en dommer, men to.

   Reply
 • Marie 2. oktober 2018 at 22:41

  Usscch jag haja till då man såg Donald Trump, ytterstobehaglig person

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 2. oktober 2018 at 23:59

   Ikke sant

   Reply

Leave a Comment