røde lepper

Pleier du selvtillit-en din?

Hei på deg!

meg selv

meg selv

I dag er en dag som alle andre. Jeg sitter og redigerer Tur-retur Helvete. Det er mange tårer og mye stress i kroppen, fordi jeg må gjenoppleve alt som skjedde. Kjenne på alle følelsene. Må innrømmet at dette gjør noe med meg. Dette gjør noe med selvtillit-en min. Noen ville knekke under tyngden av sin egen historie, sånn var det for meg i den første fasen. Så forsto jeg at jeg hadde overlevd. Jeg hadde klart å leve meg igjennom marerittet, fått en ny sjanse. Livet ble gitt meg i gave.

Om det var gud eller skjebnen eller tilfeldighetene som reddet med, det vet jeg ikke. Jeg vet bare at jeg er her i dag. Jeg lever og jeg elsker, trives i livet. Jeg skal ikke si at alt er rosenrødt. Mikroskopiske problemstillinger har krabbet inn i livet mitt igjen. Jeg blir både sur og fornærmet på mennesker rundt meg.

Jeg kan til tider være urettferdig. Det kan sikkert gubben min bekrefte. Han vil nok mene at jeg er litt for drøy noen ganger. Jeg liker ikke husarbeid, er lat når det kommer til vanlige gjøremål. Skylder til og med på «tilstanden» min … Livet mitt er som alle andres, full av små og store problemer.

Selvtillit!

Det er én ting jeg ikke gjør. Jeg snakker ikke stygt til meg selv. Jeg sier ingenting negativt om meg som person. Jeg tar vare på min egen selvtillit, er kjærlig med den kroppen jeg har, selv om det henger litt ekstra flesk på magen og jeg hadde likt å ha færre rynker. Filtrene i snapchat er bra, de tar bort noe av det som ikke er vakkert. Jeg har skrevet om dette tidligere.

Har til og med et lite barometer i magen. Jeg satt i isolat i 26 dager, var alene og kjempet for livet. Når jeg kommer i en vanskelig situasjon så spør jeg meg selv om jeg kjempet for dette. Var det dette jeg ville oppleve i livet mitt.

Er svarte nei så forlater jeg skuta, trekker meg unna. Jeg lever for å ha det godt, gjøre gode ting for de menneskene som lever rundt meg. Vi jenter må være flinkere til å ta vare på oss selv.

Tar du vare på deg selv, pleier din egen selvtillit?

 

Deveny

 

Dette innlegget var inspirert fra en svensk blogger. Du kan lese innlegget hennes her.

 

 

 

 

Relaterte artikler

9 Comments

 • Mrs.Kjellström 5. november 2018 at 14:10

  glöm inte bort dig själv, ge dig själv några djupa andetag <3

  Reply
 • Gry H. 4. november 2018 at 01:15

  Det skulle seriøst ikke vært lov å klage på en kropp som fungerer.. <3

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 4. november 2018 at 16:25

   Godt sagt 🙂

   Reply
 • Emma 3. november 2018 at 22:33

  Hoppas det blir bättre med stressen 🌸

  Reply
 • Viktor 3. november 2018 at 19:39

  Hoppas du verkligen haft en fin lördag! Att ta vara på sig själv är så himla viktigt!

  Reply
 • Therese Carlsson 3. november 2018 at 14:05

  Du får ha en fin lördag 😊

  Reply
 • Alexandra 3. november 2018 at 13:44

  Hoppas du får en bra dag!

  Reply
 • Maria 3. november 2018 at 12:44

  Ha en super bra dag oavsett fina du 🍁

  Reply
 • sofia 3. november 2018 at 10:14

  Jag försöker så gott jag kan att göra det, det är ju så viktigt att kunna göra det. Men det är svårt att lära om sig så att säga 🙂

  Reply

Leave a Comment