jordbær

Jordbær kan gi mye trøst!

Hei på deg!

Det er tunge dager og det finnes drit. I dag er en sånn dag. I dag bare lever jeg, gjør som jeg vil. Jeg skal skrive det som faller meg inn her på bloggen, ikke ta opp de vanlige tingene. I dag skal jeg trøste meg selv og spise jordbær.

Jordbær og verden!

Jeg har måttet lære meg å gi beng. La humla suse. Valget i USA gikk ikke som forventet. Det var ikke dårlig. Sjefen sjøl fikk en nesestyver, men det var ikke bra nok. Det ble ikke som jeg ønsket meg. Vi får se om demokratiet kan rette seg opp der borte… eller om vi alle sammen er på vei utenfor stupet.

Noen ganger så lurer jeg på hvor alle de smarte menneskene ble av. De gamle lederne gjorde en god jobb, de bygget opp landet, vesten…. alt det som vi anser som vårt. Nå rives det ned, nå kjemper vi imot hverandre. Krangler om de mest vanvittige ting.

Til og med abortloven diskuteres i Norge. Jeg mener, what the fuck … Er ikke den loven banket inn i stein? Skal vi sende kvinnene tilbake til kjøkkenbenken, få norske adopsjoner. Huff, nå ble dette alvorlig.

Kanskje jeg ikke kan skrive lette og ledig, diskutere noe som ikke er så vesentlig. Kanskje jeg hele tiden må dra opp dritten, forholde meg til de store spørsmålene. Det er kanskje best å gi seg, spise et jordbær.

Jordbærtrøst!

På en dag som denne forsøker jeg å lytte etter humla. Den skal surre rundt et eller annet sted og jeg skal slappe av, ligge på sofaen og chille.

Kan noen lære meg å skru av hodet, ligge og flyte på ingen ting … stoppe ordene. Den som kunne klare å stoppe strømmen av ord som hele tiden presser seg fram i bakhodet mitt, den personen skal få et jordbær.

Jordbær og sjokolade

Jordbær og sjokolade

Vet du jeg jobber med tre romaner samtidig, leker meg med flere alternativer. Jeg syr sammen karakterer, river dem fra hverandre. Nå skal jeg gjøre det eneste som kan hjelpe på et sånt kaos. Jeg skal spise jordbær trukket med sjokolade, en va guds gaver til oss mennesker.

Kanskje jeg klarer å slappe litt av etter dette.

Deveny

Du kan lese et av min litt mer organiserte innlegg her.

Eller kanskje du har lyst til å se litt nærmere på en tekst fra Farlig Enke.

Du kan kjøpe boken min her.

 

Relaterte artikler

26 Comments

 • Gry H. 10. november 2018 at 06:29

  ‘Salig er de enfoldige, for de skal overta jorden’ (he he).. Nei, det er sant som du sier, det er jaggu godt det finnes trøstemat 😉

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 10. november 2018 at 14:52

   Ikke sant 🙂

   Reply
 • Sara 8. november 2018 at 21:14

  Fina du. Starka kämpe!, klart att du ska äta jordgubbar. Man måste unna sig så ofta som möjligt. Jordgubbar är ju trots allt en gudagåva och inte onyttiga heller (om man inte är allergiker 😉)

  Jag ser rätt dåligt nu för tiden, dimmigt och dubbelt efter långs dagar. Det verkar vara en del av utmattningssyndromet men jag ber redan nu om ursäkt för om jag läser fel eller missar något.
  När det gäller aborträtten så blir jag förundrad över att man ens diskuterar en förändring.
  Man vet ju att det är inte så att aborter försvinner för att man förbjuder dem eller minskar tiden som man får utföra aborter.
  Det enda det troligen kommer att leda till är ökade risker för kvinnor. Aborterna kommer att utföras men under värre förhållanden än nu.

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 9. november 2018 at 13:38

   Helt enig. Jeg skjønner heller ikke diskusjonen. Ta vare på deg selv, det er ikke lett å lese et annet språk 🙂

   Reply
 • Denevigaresenären 8. november 2018 at 20:52

  Älskar jordgubbar med choklad! Mums! 😋😋

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 9. november 2018 at 13:39

   Mums 🙂

   Reply
 • julia 8. november 2018 at 18:36

  Men åh vad gott med jordgubbar 😍

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 9. november 2018 at 13:39

   Ikke sant 🙂

   Reply
 • Emma Engström 8. november 2018 at 14:51

  Älskar jordgubbar! 😀

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 8. november 2018 at 15:19

   Det gjør jeg også 🙂

   Reply
 • Emiliebrevik 8. november 2018 at 13:30

  Jeg elsker jordbær <3

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 8. november 2018 at 15:19

   Det er godt 🙂

   Reply
 • Alexandra 8. november 2018 at 12:34

  Men så gott 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 8. november 2018 at 15:19

   Takk 🙂

   Reply
 • Therese 8. november 2018 at 11:51

  Vad gott det där ser ut =)

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 8. november 2018 at 15:20

   Ikke sant 🙂

   Reply
 • Viktor 8. november 2018 at 11:02

  Jordgubbar för mig, dem funkar och äta helt enkelt haha! Är inte överdrivet förtjust i dem, men dem går helt klart och äta! 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 8. november 2018 at 15:20

   har du prøvd med sjokolade?

   Reply
 • sofia 8. november 2018 at 11:01

  Åh det måste verkligen vara den absolut bästa kombon! Perfekt att sitta och tugga på till en bra film en kväll 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 8. november 2018 at 15:20

   Ikke sant 🙂

   Reply
 • Anna svensson 8. november 2018 at 10:57

  Gud vad gott! älskar chocklad doppade jordgubbar 😍

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 8. november 2018 at 15:21

   Det gjør jeg også 🙂

   Reply
 • Emelie 8. november 2018 at 10:18

  Jag älskar choklad och jordgubbar! Och den kombon är det bästa som finns.

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 8. november 2018 at 15:21

   Nam, nam 🙂

   Reply
 • Maria 8. november 2018 at 09:14

  Gud så gott med jordgubbar & chocklad 💖

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 8. november 2018 at 15:21

   En himmelsk glede

   Reply

Leave a Comment