rødt

– Re opp senga!!!

Hei på deg!

Jeg håper virkelig at du har det bra i dag, at du trives med det du holder på med. Jeg våknet som vanlig alt for sent i dag. Du vet jeg er A menneske om kvelden og B menneske om morgenen. Sover alt for mange timer, har til tider mye kaos i hodet. Det er utrolig kjipt å ha det sånn, men sånn er det. I dag så sto jeg opp, slang fra meg dynen og lot alt ligge i en krøll, selv om jeg sa til meg selv… – re opp sengen!

Sengen var kaotisk og jeg bare subbet ut, lagde frokost. Spiste og ble sittende å tenke over dette med sengen og rotet. Jeg hater uorden, liker ikke at ting ikke ligger på plass. Så hvorfor lar jeg dynen ligge i en vase?

ured seng

ured seng

Idag

Jeg vandret rundt i leiligheten, alt lå på plass, kjøkkenbenken var strøken. Det sto ikke noe rot noe sted. Så hvorfor er det så mye «uorden» på soverommet?

Tankene vandret litt. Jeg kom på at jeg hadde lest et sted at det var usunt å re opp sengen. At sengetøyet burde henges opp. Det var ikke lurt å strekket alt sammen ut, dekke det med et pledd.

Det er viktig å la nattens svette tørke ut før sengen blir red opp. Ok, den tanken likte jeg. Den ideen kunne jeg bruke som en forklaring på mitt rot. Jeg tok en slurk med kaffe, spiste litt av brødskiven. Visste at svaret ikke var godt nok. Hvorfor roter jeg sånn på soverommet?

Re opp sengen

Noen ganger så steller jeg sengen, andre ganger lar jeg det bare være. Jeg innser at sengen og rotet sier noe om hvordan jeg har det. Det forteller meg om dagsformen. Jeg forsøker å huske tilbake. På dårlige dager går jeg bare ut av rommet. På gode dager så rettet jeg både på laken og dyner – jeg re-r opp sengen. Dyner forteller meg altså om dette kommer til å bli en strålende eller sørgelig dag.

Re-r du opp sengen?

Deveny

en oppredd seng

en oppredd seng

Relaterte artikler

10 Comments

 • julia 10. november 2018 at 21:55

  Det är skönt att sova länge på morgonen 😄

  Reply
 • Lillan Kind 10. november 2018 at 19:16

  Jag får bekänna att jag sällan bäddar sängen!😆 Jag har läst att det är osunt och främjar tillväxten av kvalster i sängkläderna!😆

  Reply
 • Therese 10. november 2018 at 15:01

  Jag är mer kvällsmänniska än morgonsmänniska men måste jag upp tidigt så får jag tvinga mig i säng på kvällen och upp på morgonen =) fina bilder

  Reply
 • sofia 10. november 2018 at 11:48

  Jag är väldigt trött på kvällarna så skulle nog säga att jag är mer en morgonmänniska eftersom jag går upp kl 7 varje morgon haha 🙂

  Reply
 • Viktor 10. november 2018 at 11:30

  I nuläget är jag tyvärr trött allt för mycket om dagarna, just på grund av medicinering och massa! Men, älskar att vara vaken länge på kvällen, in mot natten om jag har något roligt att göra 🙂

  Reply
 • Mirre 10. november 2018 at 10:40

  Jag är numera morgonmänniska har varit kvällsmänniska förr

  Reply
 • Moderjohan 10. november 2018 at 10:40

  Trötthet 🤣🤣

  Reply
 • Anna svensson 10. november 2018 at 10:31

  Jag är alltid trött oavsett vilken tid det är😴

  Reply
 • Gry H. 10. november 2018 at 06:24

  Jeg er sånn cirka like huslig som ei pungrotte, så jeg ville løyet om jeg påsto jeg gjør mer enn å lufte, slenge tilbake i sengen, og lukke døren (ha ha)

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 10. november 2018 at 14:51

   Så smart … det burde jeg også gjøre til min leveregel…. men nei dag, Jeg plager meg selv med dette arbeidet 🙂

   Reply

Leave a Comment