skrivemaskin

Hva er en bra bloggkommentar?

Hei på deg!

Jeg sov to timer ekstra i dag, så formen er utrolig bra. Jeg pleier ikke å klare å ligge så lenge, må ha vært utrolig sliten. Men nå er alt bra og jeg lurer på en ting. Som blogger så konsumerer jeg tekster og jeg legger igjen bloggkommentar-er hos andre bloggere.

Bloggkommentar

Jeg leser om «Kari» som er syk og «Påls» opposisjon mot samfunnet. Jeg leser og jeg leser. Min hensikt med å kommentere har alltid vært å fortelle at jeg har vært innom, at jeg har lest. Jeg diskuterer gjerne om innlegget legget opp til det, jeg ønsker noen god bedring eller gir et lykke til, om teksten innbyr til det.

Nå har jeg hørt at det finnes gode og dårlige kommentarer. Selv er jeg bare glad noen er innom og legger igjen spor. Om jeg ikke får engasjerte kommentarer så tenker jeg at jeg må jobbe med min egen tekst, utvikle det jeg har skrevet. Jeg må rett og slett forbedre innlegget mitt. Nå har jeg skjønt at min forståelse av dette ikke er bra nok, det er noe jeg har misforstått.

Så nå lure jeg på hva er en god og dårlig bloggkommentar?

Deveny

skrivemaskin

skrivemaskin

Du kan lese et av min innlegg om SEO her. Jeg har også skrevet hastigheten på internett her. Jeg har også skrevet om den nye bloggen min her. Blogg er noe som opptar meg.

 

 

Relaterte artikler

43 Comments

 • Gry H. 29. november 2018 at 23:45

  Generelt sett, oppfatter jeg det slik at folk kommenterer i tråd med sin personlighet, og syntes derfor en bør tenke seg om før en avskriver noen for ‘dårlige’..
  Når det er sagt, så har du de som åpenbart farter fra det ene kommentarfeltet til det andre kun for å hente lesere til egen side. Jeg må oxo innrømme at jeg irriterer meg over folk som argumenterer på feil grunnlag..

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 30. november 2018 at 11:25

   Vi er nok helt enig du og jeg. Jeg liker å skriv kort og presist … prøver å ikke bruke for mange ord …

   Reply
 • Toril 26. november 2018 at 21:12

  Et kjempebra innlegg å tenke over. Det jeg synes er en bra bloggkommentar er en kommentar som oppmuntrer, en kommentar som viser at man som leser har lest innlegget og hvis bloggeren ber om tilbakemelding fra leserne sine er det innenfor å skrive en konstruktiv kommentar. Hvis man ikke har noe å si om teamet som bloggeren skriver er det mer enn nok å ønske bloggeren en god dag 🙂

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke <3 🙂

  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Reply
 • Orkidedatter 26. november 2018 at 12:51

  Oi, det fikk meg til å reflektere, har i grunn ikke gjort det før… og kommunikasjon er i grunn utfordrende. Med det mener jeg at en kommentar jeg syns er god trenger jo ikke mottaker synes er god. Vi er ulike og unike individer og tolker ord og språk forskjellig.

  Morro å lese at du har fått mange svenske lesere, herlig og heia deg<3
  Ønsker deg en fin mandag og god uke:))

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 26. november 2018 at 13:25

   Helt enig, jeg har kanskje vært litt rask med mine kommentarer og det har haglet litt kritikk.

   Blogging er en ensom aktivitet, kan man kreve kommunikasjon med leserne? Jeg vet ikke, men noen syns å tenke sånn.

   Reply
 • Ligaya 26. november 2018 at 02:45

  Jeg tenker akkurat som deg. Blir selfølgelig lang kommentar hvis man har mye å si om emnet som ble blogget.
  Jeg blir glad hvis bare noen sier hei til meg i bloggen:)

  Reply
 • Fru Elversson 25. november 2018 at 23:43

  En bra kommentar är när man märker att den som kommenterar har läst inlägget. En dålig är ju när man får en negativ kommentar, men aldrig fått som tur är!

  Hoppas du haft en fin helg!

  Reply
 • Jennifer 25. november 2018 at 23:29

  En bra kommentar är en som man kan koppla till inlägget, lite detaljerad med en åsikt kanske 🙂

  Reply
 • Kamilla 25. november 2018 at 23:25

  Jag tycker att kommentarer ska beröra det som inlägget handlar om . Att bara skriva snyggt eller fint är inte en bra kommentar tycker jag.

  Reply
 • Natalie 25. november 2018 at 23:24

  Jag tänker likadant som dig gällande kommentarer faktiskt!

  Jag tycker i alla fall du skriver om intressanta saker 🙂

  Reply
 • Madde 25. november 2018 at 22:42

  Det är jättesvårt. Vissa kommentarer hör inte alls till inlägget, men de flesta vill ju skicka någon form av hälsning, och varför ska jag döma någon som tagit sig tid att läsa min blogg och klaga på den personens kommentar?

  Reply
 • Marie 25. november 2018 at 22:28

  En bra kommentar det är nog allt att man tagit sig tid och läser bloggen man besöker och sedan då skriver rader från det. Din bloggen är jättebra och tycker det är jätteskoj att följa en norsk blogg

  Reply
 • Amanda 25. november 2018 at 21:17

  Alltid skönt med sovmorgon och 3 timmar lät ju väldigt skönt. När någon visar att de har läst inlägget och är engagerade är positiv kommentar 🙂

  Reply
 • Lillan Kind 25. november 2018 at 20:37

  För mig personligen är en bra kommentar en sådan som visar att man har läst inlägget, och det man skriver har en koppling till det jag har skrivit. Vissa bloggare läser inte inläggen dom besöker, utan skriver en spam-liknande kommentar i det själviska syftet att skapa trafik till sin egen blogg. Det kvittar hur bra text du har skrivit, om du har läsare sin kör Copy Paste «ha en fin dag» oavsett inläggets innehåll. Eller kopierar in «fin bild» oavsett inläggets innehåll. Visst – vissa vill bara ha trafik till sin blogg. Jag vill ha läsare och kommunikation😊 Jag har ett icke publicerat inlägg om ett liknande ämne😊

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 25. november 2018 at 21:23

   Jeg vet at jeg skriver korte kommenterer, men jeg skriver alltid noe som passer til innlegget.

   Copy past er noe dritt.

   Reply
 • frodith 25. november 2018 at 20:24

  Mange svenske innom i dag ser jeg 😀 Jeg synes en dårlig kommentar er en som jeg ser igjen masseprodusert på alle bloggene jeg er innom. Ser noen som utgir seg for å være personlig, men går man i bloggsporene deres på andre blogger er det copy -paste. En god kommentar er vel gjerne en som sier noe om innlegget. Noen ganger synes jeg det er helt greit å bare viteuat folk har vært innom. Selv skriver jeg lengre og utfyllende kommentarer hvis jeg har tid, men ofte må det bli litt kortere 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 25. november 2018 at 20:37

   Copy past kommentarer er jo virkelig ille.

   Jeg er nok som deg, begrenset av tiden.

   Ja, jeg har fått endel svenske lesere 🙂

   Reply
 • Denevigaresenären 25. november 2018 at 19:39

  För mig ska man ur en bra bloggkommentar kunna utläsa att personen läst inlägget. Helst ska det var minst ett par-tre meningar också. 😊

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 25. november 2018 at 19:56

   Da tenker du inne hos deg selv? Eller generelt? Opplever jo blogginnlegg som er helt generiske Der er det ikke lett å komme opp med noe smart å si. Eller?

   Reply
 • Madelene 25. november 2018 at 18:58

  Alltid en utmaning att läsa din blogg som är på norska, men nyttigt! Skönt med lite mer sömn, lär nog inte få så mycket inatt

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 25. november 2018 at 19:33

   Gøy at du leser, selv om du trever litt

   Reply
 • Evelina 25. november 2018 at 18:45

  Hoppas du har haft en bra söndag

  Reply
 • Viktor 25. november 2018 at 18:31

  Sova några timmar extra, det borde jag också göra haha! Men när man har många bollar i luften så hinner man inte med det tyvärr, nästan så dygnet ger en för få timmar ibland haha 😀

  Reply
 • Frugan E 25. november 2018 at 17:57

  En bra kommentar tycker jag är en sån som handlar om inlägget på ett eller annat sätt. «Ha en fin dag» är praktexempel på vad jag inte skulle kalla en bra kommentar 😛 Det känns mer som spam än feedback på det man skrivit.

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 25. november 2018 at 19:34

   Det er jeg enig i 🙂

   Reply
 • Fnulan 25. november 2018 at 16:41

  En bra kommentar för mig är en som visar att man faktiskt läst inlägget. Som många ovan skriver «Ha en fin söndag» är lite trist tyckr jag i alla fall. Klart det är roligt att läsare lämnar spår men jag vill ha kommunikation också.

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 25. november 2018 at 17:05

   Jeg synes dette innlegge demonstrerer dette ganske så tydelig. Her er det ikek mange som leser det jeg skriver….

   Men kan jeg kreve mer, jeg bare lurer 🙂

   Reply
 • Therese 25. november 2018 at 15:34

  Skönt med extra sömn =) du får ha en bra söndag =)

  Reply
 • Jenniey Love 25. november 2018 at 15:14

  Skönt att du fick lite extra sömn, det behövs ibland. Sov själv lite extra länge idag. Hoppas du får en fortsatt fin dag. kramiz<3

  Reply
 • Ritas Husflid- 25. november 2018 at 14:19

  En bra kommentar må jo være noe som kan engasjere, men jeg synes jo også at en bra kommentar er når kommentaren er velment og ønsker om god bedring og god fremtid.

  Reply
 • Rita 25. november 2018 at 14:18

  En bra kommentar må jo være noe som kan engasjere, men jeg synes jo også at en bra kommentar er når kommentaren er velment og ønsker om god bedring og god fremtid.

  Reply
 • Anna 25. november 2018 at 13:56

  Önskar dig en skön söndag

  Reply
 • Nora Nilsson 25. november 2018 at 13:33

  Hoppas du får en super skön söndag

  Reply
 • Alexandra 25. november 2018 at 13:31

  Skönt att du fått sova lite extra. Det behöver man! Jag fick också några mer timmars sömn idag 🙂 kram

  Reply
 • Fröken Rödlök 25. november 2018 at 13:24

  För mig är en bra kommentar en sådan som reflekterar det som står i inlägget, som gör att läsaren förstått vad jag skrivit liksom.
  En dålig kommentar är oengagerad helt enkelt.

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 25. november 2018 at 13:30

   Det er jeg helt enig i, men noen ganger så er det vanskelig å finne noe å engasjere seg i innlegget. Hva da? Har kommentatoren mer ansvar for innhold enn bloggeren? Jeg bare lurer.

   Reply
 • Anna svensson 25. november 2018 at 12:51

  Älskar norska! så kul att få läsa din blogg och lära sig mer av språket 😊

  Reply
 • sofia 25. november 2018 at 12:50

  Gud så skönt och få sova lite extra! Jag älskar din blogg, det är så roligt att man samtidigt får läsa bra inlägg även få lära sig norska 🙂

  Reply
 • Sanna 25. november 2018 at 12:41

  Håller med ditt inlägg angående kommentarer 🙂 ha en fin söndag!

  Reply
 • Julia 25. november 2018 at 12:26

  Skönt att ha fått någon timmas extra sömn, det behöver man ibland 🙂 gillar din blogg så mycket 😊 ha en fin söndag

  Reply
 • Johan "Moderjohan" Mårtensson 25. november 2018 at 12:11

  Det finns nästa bara kommentarer, alltså om en kommentar är negativt får man reda på det. Du kan kommentera tillbaka i en positivanda. Sedan påhopp är ju bara dåliga.

  Reply
 • Åse 25. november 2018 at 12:09

  Roligt och läsa en norsk blogg 🙂 ha en trevlig söndag kära du

  Reply
 • Amanda 25. november 2018 at 12:01

  Hoppad du får en jätte bra söndag kram💓

  Reply

Leave a Comment