kamel på sanddynene

Netflix i Marokko!

Hei på deg!

Jeg sitter her på hytta og nyter livet. Er kommet ut av dvalen, skal snart tilbake til livet. Jeg har benyttet litt av tiden her ned, sett på Netflix. Det er ikke så mye annet å se på for tiden, så jeg må inn og streame. Kjøpe noe å se på. Det har jeg gjort, funnet en god serie å se på. Bodyguard er sånn passe komplisert og avslappende serie. Jeg blir inspirert av TV serier. Det utvikler forfatterskapet mitt.

netflix

netflix

Netflix

Gubben han er hjemme. Han jobber og jeg skriver. Har begynte å taste inn ord igjen. Turen til Berlin tok nesten knekken på meg, tror jeg. Vel så til poenget. Jeg lå og så på Netflix, plutselig finn jeg et push varsel fra telefonene. Noen hadde logget seg inn på Netflix-en min i Marokko. Herlighet, Marokko. Er det mulig. Hvordan kan en person finne min konto så langt borte.

Jeg reiste meg opp fra dynene og endret på passordet på kontoen min. Lagde et komplisert passord, ingenting vanlig. Fornøyd sank jeg ned i serien min igjen. Levde meg inn i den britiske politikken, og drapet på innenriks ministeren. De har mye bra på Netflix, det er ikke til å komme unna. Jeg bare liker ikke å se på TV når jeg vil. Jeg vil gjerne ha en tid å forholde meg til. Vente på neste episode. Jeg er håpløst gammeldags, jeg vet.

ormerudstakken bakfra

ormerudstakken bakfra

Det skjedde ikke noe mer, episoden ebbet ut og jeg gikk og la meg. Gubben ringte i dag morges, grinete og sur. Han hadde forsøkt å komme inn på Netflix i samme tidsrom som den mystiske marokkanske påloggingen. Det var maken som hadde forsøkt å se på serien jeg hadde snakket så varmt om.

Hvordan kan Google og Netflix ta så feil. Hvordan kan e-posten fortelle meg om en pålogging i en annen verdens del, når vi egentlig snakker om mannen min. Han forsøkte å komme inn hjemme i Røyken 10 mil unna.

Kan noen forklare meg dette? Eller skal jeg la være å forstå og bare jobbe videre med Tur-retur Helvete?

Deveny

 

Jeg deltar aktivt i: Lenke med kjærlighet, på Facebook

Relaterte artikler

16 Comments

 • Frugan E 2. desember 2018 at 12:03

  Oj, det var konstigt! Måste ha blivit hicka på linjen nånstans 😛 Marocko är ju en bit bort ändå 😛

  Reply
 • Gry H. 30. november 2018 at 01:09

  Jeg vil vel tro at det er nødt til å skje sporadiske mix-up’s i loggingen dems med alle de brukerne. Kanskje tilfeldighetene ville at ekstra mange logget inn i samme momanget eller noe sånt..

  Ellers KAN det jo faktisk være en tredje person som forsøkte å komme inn fra Marocko noenlunde samtidig med mannen din oxo..(?)

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 30. november 2018 at 11:24

   Joda, det kan ha skjedd….. Jeg skal legge fra argumentasjonen til gubben …. haha …. Den kjøper han ikke 🙂

   Reply
 • Lillan Kind 29. november 2018 at 13:41

  Hahaha att det kan bli så galet!😂 Jag kan tänka mig att din make gnisslade tänder, medan du förbryllad bytte till ett supersäkert lösenord!🤣 Jag har varit med om något liknande men inte med Netflix för det har jag inte, utan ett annat konto. Jag har olika enheter (telefoner, padda, datorer) och hade plockat fram en ”äldre” IPhone och skulle logga in. Det var tvärstopp. Sen fick jag meddelande om att ett inloggningsförsök långt bortifrån hade blockerats!😂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 29. november 2018 at 14:09

   Han ble skikkelig sprø på meg 🙂

   Reply
 • Marie 28. november 2018 at 21:52

  Ussccha då, hoppas vi att det inte händer igen, obehagligt. Samt fin bild

  Reply
 • Mrs.Kjellströmm 28. november 2018 at 21:06

  vilken lyx att vara i Marocko 😀

  Reply
 • Fnulan 28. november 2018 at 20:51

  Min dotter på nio år sitter här sidan om mig och sa högt när hon såg ditt första foto «Åh vilken fin bild» och det är den verkligen.
  Usch så obehagligt när någon kommer åt ens konto, känns in i benmärgen.. Kram

  Reply
 • Jane 28. november 2018 at 20:29

  Jätte fin blogg har du 🥰

  Reply
 • Carro 28. november 2018 at 19:13

  Men vad märkligt att någon har lyckats med att loggat in på din Netflix från Marocko.Nu får vi hålla tummarna för att det inte sker igen.

  Reply
 • Åse 28. november 2018 at 18:53

  Mysig blogg du hade. Intressant med nya bloggar:)

  Reply
 • Amanda 28. november 2018 at 18:39

  Så skönt med lite semester! Och ja det finns mycket bra på netflix men inte sett den serien du pratar om

  Reply
 • Sophia W 28. november 2018 at 18:29

  Ja det var ju lite underligt att någon lyckats logga in på ditt konto🤔

  Reply
 • Yela 28. november 2018 at 18:10

  Men åh va härlig bild på er! Konstigt att någon lyckats komma in på ditt konto, hoppas du får ha de ifred nu! 😊

  Reply
 • Sanna 28. november 2018 at 17:09

  Du får tipsa om Marocko sedan 🙂

  Reply
 • Madelene 28. november 2018 at 16:41

  Gud vad härligt att vara i Marocko! Har alltid velat åka dit.

  Reply

Leave a Comment