lys, hjerte og bok

Et blogginnlegg … en mare …

Hei på deg!

Det har vært en lang uke. Jeg har skrevet og skrevet, nærmer meg slutten på Tur-retur Helvete. Har ikke så mye mer å si, men redaktøren min krever 3000 ord til. Har ikke tid til blogginnlegg.

Jeg tenker og jeg binner sammen små og store hendelser, denne boken er ikke som annen litteratur. Dette skal være sant. Nå skal jeg altså grave fram 300 ord fra fortiden, skrive dem så presist som mulig. Sukk og sukk, jeg stønner. Dette er ikke enkelt. Godt det finnes  bloggkjærlighet her inne.

Blogginnlegg

Dette kravet går ut over alt annet, jeg klarer ikke å komme opp med små kule blogg innlegg. Jeg skriver en overskrift, kanskje en og annen setning. Så faller jeg inn i manuset mitt og begynner å snakke om meg selv. Noen ganger så går jeg helt inn i min egen stemme og begynner å beskrive arbeidsplassen min, vil fortelle om at det rumler i magen. Jeg lever meg inn i her og nå. En forfatter har en egen måte å være på, vi lever langt inne i vår egen historie, vi tråkker rundt i følelsene og klarer ikke å slippe inn noe andre ting.

tråd og saks

tråd og saks

Dette er mitt fjerde forsøk på et blogginnlegg i dag. Jeg strever med å fokusere, skanne med DEG, fortelle noe kult til DEG, leseren min. Jeg har ikke glemt deg, jeg kommer sterkere tilbake. Jeg

lover å gjøre en bedre innsats etter at jeg har skrevet ferdig alle de 3000 ordene fra høsten 2010.

Å SÅ JEG ØNSKER Å BLI FERDIG MED TUR-RETUR HELVETE, få boken i hånden.

Husker du mye fra den tiden, kan du gjengi helt presis hva du gjorde i oktober 2010? Jeg skjønner godt at dette er vanskelig. Selv har jeg store problemer med nettopp dette. Det er så kjipt når en ting krever all min oppmerksomhet. Det er en mare å ikke få til et blogg innlegg. Jeg ønsker å klippe over båndene og få litt frihet i hodet.

Deveny

Heldigvis så har jeg allerede fått gitt ut en bok.

lenke med kjærlighet

 

 

Relaterte artikler

31 Comments

 • Blogging på halv tolv - Deveny 29. desember 2018 at 14:57

  […] Det hadde også vært lurt å la vær å invitere folk, men hvem klarer å la det være. Jeg orker ikke tanken på å sitte alene i romjulen, selv om jeg vet at det sikkert hadde vært lurt. Nervene hadde ikke vært så skralle. Jeg hadde sikkert vært roligere… Det er i grunn bare bloggen min som lider, den får ikke så mye oppmerksomhet, det blir et og annet innlegg, men jeg savner å ha tid til deg. Klekke ut et blogginnlegg, flere tekster. Du kan lese mer om dette her. […]

  Reply
 • Lillan Kind 4. desember 2018 at 14:46

  Jag kan förstå att det känns pressande att vrida fram ytterligare tusentals ord när det känns som att allt är sagt. Men det måste ju ha prioritet före bloggandet, och att pressa fram blogginlägg är ju inte kul. Du skriver i vilket fall som helst alltid bra blogginlägg. Så det blir väl en stor lättnad när boken är klar😊

  Reply
 • Amanda 4. desember 2018 at 03:00

  Tycker du ska satsa på boken om det är det du verkligen vill. Har själv en dröm om att skriva bok/böcker så följ drömmen 🙂

  Reply
 • Jennifer 3. desember 2018 at 20:38

  Oj vad kul med en bok som du har gjort!

  Reply
 • Jane 3. desember 2018 at 15:52

  Men wow så roligt!! 🙌

  Reply
 • Orkidedatter 3. desember 2018 at 14:16

  Herlige deg<3 det skjønner jeg veldig godt. Det var motiverende å lese. Jeg merker selv at å dele på meg å gi ut blogginnlegg og skrive på boka er utfordrende. Så når jeg skriver står bloggen min «stille»… Det å gå inn i seg selv og skrive om fra når jeg var liten og oppover er krevende… Da må all energien fokusere på å gå inn i meg selv.. Usensurert…det er vondt…det er noe med alle de følesene å sortere å få på plass, men det blir bedre senere.
  Jeg ønsker deg masse lykke til:) og ikke stress deg selv med bloggen, jeg vet du er der og hva utfordringen din er<3 pass på deg selv, fokus på innspurten nå<3 herlige deg:)

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 3. desember 2018 at 15:03

   Kreativiteten har tørket opp, jeg finner ikke ut av siste scene. Må tenke litt, hvile litt. Håper det kommer noe i morgen. Takk for at du leser. Klem

   Reply
 • Frugan E 3. desember 2018 at 13:19

  Kan tänka mig att det blir lite för mycket att fokusera på både bok och blogg. Men vad spännande att skriva böcker! 🙂 Måste kännas riktigt kul ändå. Jag som brukar ha bekymmer med att ens komma på blogginlägg.. 😛

  Reply
 • Mikaela 3. desember 2018 at 12:20

  Wow så kul att skriva en bok, lycka till! 🙂

  Reply
 • Emelie 3. desember 2018 at 12:01

  Men gud så kul, vilken dröm att skriva en egen bok! 😊

  Reply
 • julia 3. desember 2018 at 11:32

  Spännande med att skriva bok! Hoppas det går bra med det sista du går kvar 😊 önskar dig all lycka till ❤

  Reply
 • Madde 3. desember 2018 at 09:37

  Vad intressant med boken. Det var en dröm då jag var liten, men tror inte jag är så duktig 🙂

  Reply
 • Therese Carlsson 3. desember 2018 at 09:26

  Vad kul att skriva bok 😊

  Reply
 • Anna 3. desember 2018 at 09:10

  Så kul att du skriver bok, jag håller också på att skriva en bok har dock bara hunnit med 50 sidor ännu.

  Reply
 • Sofie 3. desember 2018 at 08:54

  Vad jobbigt att de kräver 3000 ord till när du känner dig färdig. Hmm :/ lycka till 🙂

  Reply
 • Åse 3. desember 2018 at 08:35

  För några år sen ville jag skriva bok också. vet inte om jag har tålamod dock

  Reply
 • sofia 3. desember 2018 at 08:14

  Åh gud så roligt att du har skrivit en bok, grymt jobbat. När fick du iden om att du ville skriva en bok? Jag har också en dröm om att skriva en bok 🙂

  Reply
 • Alexandra 3. desember 2018 at 08:08

  Spännande att få skriva en bok! 🙂 det är något jag skulle kunna tänka mig men det känns som om det är väldigt svårt ! 🙂

  Reply
 • Amanda 3. desember 2018 at 08:00

  å vad roligt finns det någon stans man kan få tag på den. Fins den som ljudbock

  Reply
 • Kamilla 2. desember 2018 at 23:55

  Vad heter din första bok? Vet du om den finns på biblan i Sverige? Jag är så nyfiken på att läsa din bok.

  Reply
 • Jessica 2. desember 2018 at 23:18

  Det låter som om du fått lite skrivkramp och stressar över bloggandet. Vi , läsare, finns kvar även när du gett ut boken! Massa kärlek från mig!! 🥰🥰🥰🥰

  Reply
 • Madelene 2. desember 2018 at 22:07

  Vad intressant och roligt och skriva en bok! Visste inte heller att du tidigare har skrivit en.

  Reply
 • Fnulan 2. desember 2018 at 21:32

  Hej dig, gud så kul, det är viktigare än bloggen, vi finns ju kvar i alla fall!! Heja heja!» Jag tror på dig,

  Reply
 • Emma 2. desember 2018 at 20:39

  Va spännande . Du får gärna berätta hur de var etc sen 🙂

  Reply
 • Hanna 2. desember 2018 at 20:13

  Vad spännande med en till bok

  Reply
 • Denevigaresenären 2. desember 2018 at 18:36

  Eftersom jag är invandrad har jag lite svårt stt förstå ibland. Har du redan publicerat en bok? Och en ny är på gång? 😳I så fall: vad häftigt!

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 2. desember 2018 at 18:39

   Det stemmer. Jeg har gitt ut Farlig Enke og skal snart gi ut Tur-retur Helvete.

   Reply
 • Sanna 2. desember 2018 at 18:03

  Vad kul med en bok 🙂

  Reply
 • Frökenny 2. desember 2018 at 17:42

  Spännande! Hoppas att du snart blir klar.🌸💕

  Reply
 • Sofie 2. desember 2018 at 17:28

  Oj när gav du ut din bok. ? 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 2. desember 2018 at 17:31

   Jeg gav ut bok i februar i år.

   Reply

Leave a Comment