sjakkbrikker, ikke fra et verdensmesterskap i sjakk

Den rene galskapen….

sjakkbrikker, ikke fra et verdensmesterskap i sjakk

sjakkbrikker, ikke fra et verdensmesterskap i sjakk

Hei der!

Først og fremst så vil jeg takke for all den støtten jeg fikk på innlegget mitt i går. Jeg er overveldet av all den kjærligheten som dere øste over meg. Tusenmillioner takk, jeg må ta meg sammen noen ganger. Jeg er ikke sterk og kan ikke brenne lyset i alle endene. Så i dag skal jeg ta fri fra alle kapitlene. Jeg skal slappe av å følge med på en av mine store lidenskaper. Jeg skal se på avslutningen av verdensmesterskap i sjakk -lynsjkk. Jeg vet at dette er en nerdete ting å gjøre, jeg vet at det er den rene galskap å ligge på sofaen og se på små brikker som blir flyttet rundt.

dame som slapper av og ser på TV

dame som slapper av og ser på TV

Verdensmesterskap i lynsjakk

Jeg ser på all sjakk. Jeg ligger på sofaen og følger min store helt Magnus Karlsen, ser hvordan han til tider knoter seg til en ny tittel. Det gikk ikke i hurtigsjakk, han fikk det ikke til, mente selv at han spilte som en kråke. Det var en langdryg kamp i lang-sjakk i november i år. Jeg satt til og med og fulgte med på flyet på vei hjem fra Berlin, får å se om han kunne dra i land seieren i lang-sjakk. Det gjorde han etter mange og lange kamper. Forrige gang så satt jeg våken langt utover natten for å se at han spilte remi mot Kariakin, heldigvis så vant han til slutt.

 

Jeg er begeistret og jeg stirret på brikkene, forsøker å gjette meg fram til neste trekk. Jeg bruker selvfølgelig både NRK og VG som hjelpemidler. Alt sammen er i grunn litt rart, ikke spiller jeg sjakk. Har bare sett brettet et par ganger i barndommen. Hverken jeg eller mine søsken har noen gang vist noen interesse for spillet, men når Magnus Karlsen sitter spiller og Torstein Bae kommenterer, så er jeg fascinert. Jeg elsker det som utspiller seg på skjermen. I dag er det den siste runde i et verdensmesterskap i lynsjakk 2018. I dag skal jeg se alle matchene. I dag skal jeg ta meg fri fra alt sammen.

Jaja, det må jo være lov å ha noen rare interesser!

Deveny

 

Cover Farlig Enke

Cover Farlig Enke

Forsiden av Tur-Retur Helvete, tegnet av Kyriakos Goumas

Forsiden av Tur-Retur Helvete, tegnet av Kyriakos Goumas

 

 

Relaterte artikler

8 Comments

 • Sarah 31. desember 2018 at 01:51

  Så roligt för dig att du fick så fina kommentarer 🙂 Man blir så glad av sånt 🙂

  Reply
 • Vestfroken 30. desember 2018 at 19:21

  Jeg liker også sjakksendingen! Er så bra stemning i studio! 🙂
  Jeg spiller litt sjakk, men på amatørnivå fordi det er avslappende og moro å bli litt bedre:-)

  Reply
 • frodith 30. desember 2018 at 18:30

  Jeg hører mange som følger med. Jeg gidder IKKE 😀

  Reply
 • Junitjej 30. desember 2018 at 18:14

  Du gjorde rätt tills slut! Tack så mycket!

  Reply
 • cecilie kristiansen 30. desember 2018 at 17:51

  Man liker det man liker tenker jeg <3 Du må kose deg masse. Jeg personlig har ikke ro nok i rumpa til å kan se på dette 😀

  Reply
 • Tonje 30. desember 2018 at 14:22

  Synes det er kult med sære interesser jeg 🙂

  Reply
 • Natheless 30. desember 2018 at 13:14

  Ja, det er kov å ha noen rare interesser. Vi har også sett litt på det både i går og i dag. Håper Karlsen vinner til slutt. Nyt dagen!

  Reply
 • Junitjej 30. desember 2018 at 12:54

  Schack verkar vara ett sådant trevligt spel, men jag har aldrig lärt mig spela det. Det kanske får vara ett mål för 2019.

  När du kommenterar hos mig, önskar jag att du anger din bloggadress, så man enkelt kan besöka din blogg. Du kan läsa här hur man gör: http://www.junitjejen.se/2018/12/hur-man-gor.html

  Reply

Leave a Comment