Utslitt og overarbeidet

Crazy, crazy …. ferdig!

Hei på deg!

Det er lenge siden jeg har vært her inne. Jeg har rett og slett ikke hatt tid, all jobbingen, overarbeidet har sugd kroppen tom. Alle de kreative evnene mine forsvant i det øyeblikket jeg tok fram regnskapet. Tallene knuste fantasien og jagde den bort.

Overarbeidet

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg liker å jobbe. Jeg digger å sitte foran PC og skrive om livet, om tanker og jeg digger å beskrive galskapen som dannes i hodet mitt. Jeg kan forfølge en liten ide. La den vokse og formere seg. Noen gager så vokser ting het ut av proposjoner, Tur-retur Helvete er et sånt eksempel. Det en 250 sider med min egen galskap. Heldigvis så er dette manuset avsluttet, venter på bare publiseringsdato. Jeg ble ikke overarbeidet av den jobben … Det er slik jeg ser ut når jeg jobber med tekst. Det kan nesten se litt romantisk ut, jeg sitter stille og rolig på en sofa og skriver, pønsker ut de verste plott.

kvinne som jobber

kvinne som jobber

Ting er litt annerledes når jeg er overarbeidet, når jeg jobber med andre ting. Da finnes det ingenting stilfullt ved meg. Da er alt galt og alt er vondt. Jeg sitter foran datamaskinen og forsøker å forstå, jeg forsøker å finne en rød tråd.

en overarbeidet regnskapsfører

en overarbeidet regnskapsfører

Jeg skal innrømme at jeg måtte reversere 1/3 av alle posteringene i regnskapet. Dette er virkelig ikke en jobb for meg. Jeg har en for sart sjel, jeg er ikke sterk nok… eller så hater jeg bare disse oppgavene. Misliker å taste inn tall, fylle ut skjemaer. Heldigvis så er jeg ferdig for denne gangen, nå har jeg gjort alt for 2018, det er lenge til dette skal gjøres for 2019. Nå slipper jeg å være overarbeidet.

Deveny

Cover Farlig Enke

Cover Farlig Enke

Forsiden av Tur-Retur Helvete, tegnet av Kyriakos Goumas

Forsiden av Tur-Retur Helvete, tegnet av Kyriakos Goumas

Relaterte artikler

19 Comments

 • Fnulan 31. januar 2019 at 11:55

  Nu vet jag ju att det kommer att gå så himla bra för dig då du är så duktig och driftig. Stor kram och HEJA HEJA

  Reply
 • sofia 28. januar 2019 at 11:43

  Åh förstår verkligen att det är en skön känsla att det är klart. Längtar till din bok lanseras 🙂

  Reply
 • frodith 26. januar 2019 at 21:01

  Godt å være ferdig 🙂 Håper helgen er fin og avslappende 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 27. januar 2019 at 11:21

   Helgen er rolig og jeg slapper av. Det er godt å komme ut av boblen.

   Reply
 • Madelene 26. januar 2019 at 13:22

  Ser framemot att din bok lanseras, skönt att du har fått allting gjort och du kan njuta av din helg

  Reply
 • Aina 26. januar 2019 at 13:18

  Ja, det er ofte sånn, må gjøre litt ikke-så-artige-ting også, men når det er unnagjort, så er det godt etterpå 😉 Håper du nå kan slappe av og gjøre mer fornøyelige ting 🙂 God helg!

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 27. januar 2019 at 11:22

   Nå ligger jeg rett ut og titter i taket 🙂

   Reply
 • Elin 26. januar 2019 at 12:51

  Skönt att ha mycket klart! Hoppas att din helg blir fin 🙂

  Reply
 • Elisabeth 26. januar 2019 at 12:43

  Skönt det är klart för denna gång. Ibland så hade man önskat att man hade haft hjälp.

  Reply
 • Evelina 26. januar 2019 at 12:03

  Förstår att det känns skönt att vara klar

  Reply
 • Gry H. 25. januar 2019 at 23:28

  Gratulerer med vel overstått, må en vel nesten kunne si :-/

  Selv hadde/har jeg så slett selvinsikt at jeg etter hver eneste oppgaveinnlevering sverget på å tilrettelegge for en så mye kjappere økt ved neste korsvei, uten at det noen sinne skjedde noe som helst i den retningen (haha)

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 27. januar 2019 at 11:28

   Nå er det bare å la fantasien flyte. Det er et år til neste gang 🙂

   Reply
 • Mona Iren 25. januar 2019 at 23:09

  Kan tenke meg du et glad du er ferdig med det for denne gang.
  Nå kan du la fantasien svinge seg igjen med det du liker😊
  Ønsker deg ei fin helg🌷

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 27. januar 2019 at 11:28

   Jeg er helt utrolig lettet spå. Dette var en bratt runde.

   Reply
 • Lillan Kind 25. januar 2019 at 19:03

  Tänk om man kunde vifta med ett trollspö, och vips så är det jobbiga och tråkiga arbetet klart!😆 Eller så skulle man ha en hjälpreda som man med varma händer räcker över de jobbiga sysslorna till!😆

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 27. januar 2019 at 11:29

   Et sånt trollspö, vil jeg gjerne har 🙂 Men nå er det et år til neste gang, så nå er det bare fest her i gården.

   Reply
 • Marit 25. januar 2019 at 18:42

  Godt med alt som er gjort! 🙂 Håper du får ei fin helg.

  Reply
 • annebe 25. januar 2019 at 16:44

  Håper du kan kose deg i helgen da <3

  Reply
 • Orkidedatter 25. januar 2019 at 14:00

  Så utrolig deilig å være ferdig for denne gang… Dette er en av tingene som gjør at jeg ikke er modig nok til å starte for meg selv…
  Herlig med boka di ❤️Så spennende🦋ønsker deg en super helg🦋

  Reply

Leave a Comment