Kjøp Tur-retur Helvete

En psykisk renselse ….

Hei på deg!

I går leverte jeg alt, nå går det ikke an å gjøre mer med teksten, den er satt og Tur-retur Helvete er blitt endelig. Nå er det gamle og det skitne fjernet fra sinnet mitt. Jeg kan endelig legge bak meg alt sammen, det går an å legge bak meg alt det fryktelige og gå videre, jeg har fått en psykisk renselse.

Psykisk renselse!

Med psykisk renselse mener jeg en tømming av sinnet. Jeg har søkt rundt inne i meg, Jeg har kjente på alle følelsene som er assosiert med mitt store traume. Det finnes ikke mer dritt i meg. Jeg har fått ut alt sammen. Å skrive bok er tøft, å utgi et manus er tøffere. Men jeg tror dette har vært en god opplevelse, Jeg tror at dette ha vært bra for meg. Jeg har overlevd, jeg har bearbeidet og jeg har fått ut alt.

Tingene har skjedd, jeg ble ignorert og mishandlet av de norske legene, men nå er jeg ikke så sint lengre. Jeg  har fått uttrykt alt som ligger i dette. I skriveprosessen ble jeg kvitt alt det som hadde samlet seg opp. Det er klart at jeg var sint, Det er klart at jeg hatet de som burde ha hjulpet meg …

Men jeg føler ikke på det lenger. Nå står alt skrevet. Det er bare å lese Tur-retur Helvete så skjønner du hva som har skjedd, du forstår hvorfor jeg et litt var for ting. De som har lest sier de kan føle sammen med meg, og de skjønner hvorfor jeg var så bitter.

Nå er bitterheten vasket ut, jeg er ikke sint lengre. Jeg er fri, jeg har fått rennet ut alt sammen, nå er det ryddig i sjelen min. Du kan lese mer om boken som kommer ut på onsdag i neste uke her.

Jeg har legt ut et slettet kapittel fra Tur-retur Helvete her. Boken kommer som sagt på onsdag 20.2.2019, nesten ni år etter det fryktelige opplevelsen. Det har tatt meg så lang tid å bli frisk og skrive boken Tur-retur Helvete, en selvbiografi. Arbeidet ga meg en psykisk renselse.

Deveny

Det endelige bokomslaget

Det endelige bokomslaget

Cover Farlig Enke

Cover Farlig Enke

 

Relaterte artikler

16 Comments

 • Rita 17. februar 2019 at 17:18

  Så fantastisk. Gratulerer. ER det nå du puster ut. Har fått rensket opp litt innabords. Det er utrolig sterkt av deg <3 <3 <3

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 20. februar 2019 at 14:57

   Nå puster jeg, og nå slapper jeg av 🙂 Begynner så smått med en ny bok snart 🙂

   Reply
 • Jeanette 17. februar 2019 at 12:46

  Att skriva och få ur sig allt man känner är väldigt renande och nyttigt.

  Reply
 • Jennifer 17. februar 2019 at 11:37

  Va roligt att boken kommer ut på onsdag 😃

  Reply
 • Kirsi 17. februar 2019 at 11:31

  Visst är det en härlig bearbetning att kunna skriva om sina upplevelser. Jag är glad att du har kunnat bearbeta dina trauman och har släppt bitterheten. Nu kan du gå vidare. <3

  Reply
 • Sandra 17. februar 2019 at 10:32

  Du är värd att må bra, att skriva av sig är en bra process att starta om ❤ lycka till med boken ❤

  Reply
 • Tonje 17. februar 2019 at 09:36

  Fantastisk og gratulerer igen ❤️

  Reply
 • Moa Hansson 17. februar 2019 at 06:32

  Kul att boken kommer ut!!! 🙂

  Reply
 • Junitjej 17. februar 2019 at 05:32

  Så skönt att du mår bättre!!! Så roligt att boken kommer ut på onsdag! Kommer den ut på svenska?

  Reply
 • Amanda 17. februar 2019 at 04:32

  Härligt att boken kommer ut på onsdag! Kommer det komma någon engelsk eller svensk översättning? Skulle vilja läsa den 🙂

  Reply
 • Gry H. 17. februar 2019 at 03:55

  Gratulerer med vel overstått! Jeg er overbevist om at dette er en bok som også vil bli til uvurdelig hjelp for en rekke mennesker <3

  Reply
 • Cecilie kristiansen 16. februar 2019 at 22:57

  Det må være utrolig godt å få dette ut. Du er bare helt utrolig tøff du <3

  Reply
 • Mona 16. februar 2019 at 22:20

  Det må være en befrielse og endelig være ferdig med dette for godt. Lykke til med utgivelsen av boka.
  Jeg skal lese den 🙂

  Reply
 • Orkidedatter 16. februar 2019 at 21:53

  Så herlig og ingenting er bedre enn å føle på denne psykiske renselse følelsen(tror jeg)❤️Jeg ønsker deg alt godt og masse lykke til med boka. Gode klemmer sendes din vei🦋

  Reply
 • frodith 16. februar 2019 at 21:35

  Så deilig å være ferdig. SÅ deilig å ha fått ut alt 🙂

  Reply
 • Fnulan 16. februar 2019 at 21:07

  Vad fantastiskt att läsa att du kommit vidare och slipper gå runt och vara bitter <3 Du är värd att må bra.

  Reply

Leave a Comment