en apekatt

Vår alles kjære Julius!

Hei på deg!

Jeg har det travelt i dag, du vet øynene min skal sjekkes. Håper å bli ferdig med øynene snart. Jeg leste i avisen i dag og jeg ble sjokkert. Jeg er fortsatt opprørt av ordene som sto der. Noen har dopet ned Julius, de har ruset han og han har skadet seg selv.

en apekatt

en apekatt

Julius, vår alles kjære Julius!

Jeg er helt tapt for ord. Et eller annet menneske har fylt vann og dop på en flakse. De har gått inn i dyreparken og med viten og vilje kastet flasken over gjerdet, inn til apekattene. Han er den eneste av sjimpansene som klarer å åpne en flaske med kork. Han fant franske og drakk den opp, og ble selvfølgelig syk.

Jeg mener; går det an å være så ondskapsfull? Hvordan kan noen finne på å gi en apekatt rus. Jeg er sjokkert og jeg mangler ord. Det eneste jeg kan si er IDIOOOOOOOT!

Dette kunne tatt livet av vår kjære Julius. Han er på bedringens vei nå, takk og lov for det. Jeg vil ikke miste Julius. Jeg elsker apekatter, særlig sjimpanser. Du kan lese et annet avisoppgulp her.

Nå har en fyr sagt seg skyldig i å ha gitt Julius amfetamin. Jeg gjentar går det an å være så dum. En sjimpanse tåler ikke sånt.

Fra en sjokkert Deveny

 

Cover Farlig Enke

Cover Farlig Enke

Omslag Tur-retur Helvete

Omslag Tur-retur Helvete

Relaterte artikler

9 Comments

 • Gry H. 9. mars 2019 at 02:31

  Nei, hva skal man si.. Enkelte mennesker er rett & slett ikke verdt plassen de opptar..

  Reply
 • annebe 6. mars 2019 at 18:04

  Helt utrolig at noen får seg til slikt ja..trist ! Ha en fin kveld <3

  Reply
 • Lillan Kind 6. mars 2019 at 00:02

  Det är chockerande att det finns så sjuka och vidriga människor!! Jag hoppas att den skyldige får ett hårt straff!

  Reply
 • frodith 5. mars 2019 at 21:37

  Ikke noe annet å si om det enn HELT SYKT. Slemme folk.

  Reply
 • Marit 5. mars 2019 at 18:46

  Det er jo helt forferdelig at noen kan finne på å gjøre slike ting! Hva er vitsen med det lissom?? Håper de får tatt den som har gjort det, og at h*n blir straffa for det.

  Reply
 • Toril 5. mars 2019 at 16:32

  Jeg så dette på nyhetene i dag tidlig, og jeg begynte rett og slett å gråte, for jeg var så opprørt over at noen idioter kan finne å noe slikt! Er det mulig! Huff 🙁

  Håper de finner tak i de som gjorde det, og gi dem straff slik at de lærer. Kanskje putte dem til Julius slik at han får banke dem? Nei da. I hvert fall jeg skjønner ikke hva som foregår i hodene til de som gjør noe slikt.

  Håper Julius blir bra igjen <3

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag <3 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Reply
 • Natheless 5. mars 2019 at 16:01

  Er det mulig? Håper de har kameraer som kan avsløre dne som gjorde det.

  Reply
 • vestfroken 5. mars 2019 at 12:52

  Idioti på høyt plan- veldig tragisk! Godt Julius ser ut til å bli bra igjen! Jeg er foresten helt enig med det i det forje innlegget at det er tragisk at kreftpasienter forskjellsbehandles. Mye tull og urettferdighet, korrupsjon vil jeg tro og autoritære bedrevitere i den bransjen- synest ALLE skal tas på alvor og gi lik behandling- den beste. Også eldre.

  Reply
 • Tonje 5. mars 2019 at 12:28

  Noe så forferdelig!!!!

  Reply

Leave a Comment