markedsføring av manus

Markedsføringens mare …

Hei på deg!

Jeg strever for tiden med markedsføring av boken min. Jeg sliter med å få ut budskapet mitt. I mitt liv har jeg alltid vært tro til meg selv. Jeg har alltid fokusert på det som foregår inne i meg. Nå vil alle, og da mener jeg alle, at jeg skal jobbe for andre. De vil at jeg skal skrive og definerer mitt produkt etter andre menneskers behov. De vil at jeg skal skrive til deg. De mener jeg skriver for å fortelle om det andre vil høre så det blir en enkel å gjøre med markedsføring av manus.

bruk av ropert

bruk av ropert

Markedsføring av manus

Vet du, jeg skriver ikke for andre, jeg setter sammen ordene for meg selv. Jeg forsøker å forholde meg til mitt indre. Jeg forsøker å få fram mitt eget budskap. Jeg sier det jeg har å si, ikke hva andre vil høre. Jeg er ikke så opptatt av å please mine omgivelser.

Men i følge omgivelsene så handler historiene mine bare om hva andre vil lese. Hvordan skal jeg klare å klatre inn i andre sjel og finne ut hva som er deres innerste ønske. Jeg skjønner ikke dette. Jeg er jo ikke i stand til å vite hva andre vil ha, jeg vet bare hva jeg selv har å si.

Jaja, jeg gjør visst alt feil, jeg gjør visst ting for å hjelpe meg selv. Ikke selge til andre. Jeg klarer ikke å finne ut om dette er bra eller dårlig. Jeg er et godt og omsorgsfullt menneske, jeg vil alle vel. Men jeg må få lov å uttrykke meg, jeg må får lov til å sette tankene mine ned på papiret.

Så får det heller bli så som så med markedsføringen. Jeg kan ikke selge meg ut for markedsføring av manus, jeg vet at alle ekspertene rister på hode av meg. Da for jeg heller la være å selge tenker jeg.

Bare et lite oppgulp fra meg, Deveny

 

Relaterte artikler

7 Comments

 • Gry H. 9. mars 2019 at 02:38

  Jeg forestiller meg vel også at det må være rimelig spesielt med Tur retur helvete også, siden det her tross alt er snakk om ens svært så personlige & følelsesladde historie..

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 11. mars 2019 at 10:29

   Det er sant 🙂

   Reply
 • Lillan Kind 8. mars 2019 at 12:02

  Jag förstår dig. Inte nog med att man inte vet vad andra vill ha ut av ens skrivande – dessutom vill dom ha olika saker. Folk är inte stöpta i en och samma form. Jag tror att man måste följa sin inre röst, och dom som gillar det man gör tar det till sig. Om man anpassar sig för vissa, så tappar man andra. Hur man än gör så har man ändan bak.

  Reply
 • HeidiElise 8. mars 2019 at 11:35

  Ikke lett dette. Og jeg synes du skal gjøre det på din måte, og det du føler er greit for deg. Har ikke fått lest boka enda, men skal få tak i den og lese. 🙂 God helg! Klem

  Reply
 • Orkidedatter 8. mars 2019 at 08:50

  Jeg heier på deg uansett❤️Jeg forstår det ikke er lett, men jeg har troa på til slutt å gå sin egen vei er det som er best❤️Så får dem riste på hodet, men du skal ha det bra i hjerte og sinn.
  🦋

  Reply
 • Tonje 7. mars 2019 at 21:36

  Oppstøt er lov og jeg tror ikke jeg hadde vært god her heller, men krysser fingre for deg ❤️

  Reply
 • frodith 7. mars 2019 at 20:57

  Nei, markedsføring er nok ikke lett :-/ Håper du få kommet nok ut til at du får solgt 🙂

  Reply

Leave a Comment