Planer for bloggen …

Hei på deg!

Som du sikkert vet har jeg blogget til og fra siden 2011. I pausene så lengter jeg alltid tilbake til dette, men når livet tar overhånd så må jeg delta der ute, ikke her inne. Den siste pausen var lang. Jeg slettet til og med min gamle blogg, glemte at dette var en del av livet mitt. Men underbevisstheten var ikke enig. Den bare jobbet videre, skapte bloggen slik den er i dag.

Blogg!

I dag så elsker jeg Deveny bloggen. Den er en del av livet mitt. Jeg har alltid brukt det navnet her inne. Jeg har ikke byttet, jeg har likt mitt online navn fra første stund – Deveny er et amerikansk pikenavn, det fineste jeg vet. Det var naturlig å ta det kunstnernavnet. Jeg hadde til og med lyst til å skrive under synonymet Deveny, være som Cher. Jeg innrømmer at jeg gikk hadde styrke til å gjennomføre dette. Jeg er bare lille meg. Jeg er bare full av ord. Jeg skriver og skriver. Fortiden blir det fem kapitler i uken og mellom 4 og 7 blogginnlegg. Jeg har ikke alltid tid til å kommentere alle andre. Jeg må fokusere på bøkene. Jeg har til og med gitt opp min favoritt gruppe i Sverige. Det tar for mye tid.

SEO og Google

Jeg skriver ikke for tallene, jeg skriver for å skrive, men jeg skal innrømme at jeg følger med. Jeg gjør så godt jeg kan når det gjelder Google og SEO, det er bare det at tiden ikke strekker til. Jeg har ikke nok timer i døgnet. Planen for bloggen var å jobbe aktivt med SEO, oppdatere gamle innlegg og tilfredstille Google, gjøre bloggen min attraktiv. Jeg tror jeg rett og slett må skyte en lang pil etter dette. Jeg takler ikke å gå tilbake og oppdatere gamle innlegg, gjøre Google edderkoppen kåt på min blogg. Det får gå som det går go jeg må konsentrere meg om ordene.

Bare et lite hjertesukk fra meg, Deveny

Farlig Enke

Kjøp Farlig Enke

Kjøp Tur-retur Helvete

Kjøp Tur-retur Helvete

 

Relaterte artikler

4 Comments

 • Toril 14. mars 2019 at 22:27

  Du er kjempeflink, og du skriver så godt 🙂 Jeg har jo min private hverdagsblogg som jeg eier selv og kattebloggen. Kunne godt tenkt meg å prøve å ha google analytics der, men jeg er ikke så god på å installere slikt. Er redd for å gjøre feil.

  Synes det er kjempekoselig å lese bloggen din 🙂

  Ønsker deg en kjempefin torsdag <3 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Reply
 • frodith 14. mars 2019 at 20:22

  Fint å ha bloggen ja. Jeg husker du sluttet, men er man blogger på sin hals så kommer man tilbake. Fint du kom igjen 🙂

  Reply
 • HeidiElise 14. mars 2019 at 15:30

  Høres litt slitsomt ut, men forstår at du vil ha det som har en selvstendig blogg, og skriver bøker m.m.
  Du er jammen meg flink! 🙂
  Har gitt opp å prøve å få til Google analytics jeg. Holder med statistikken jeg har på wordpress. Da ser jeg hvor mange som er inne og kikker og leser, og hvilke land de er fra etc.
  Er ikke på noen liste nå, og det er helt greit. 🙂
  Fortsett med skole og kurs, du blir nok en kløpper på både det ene og det andre etterhvert 😀

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 14. mars 2019 at 15:47

   Jeg kan ikke si at jeg forstår dette, men jeg forsøker. Må jo om jeg skal lykkes med bøkene 🙂

   Reply

Leave a Comment