To hender og et hjerte til Bertheussen

En dyp personlig krise

Hei på deg!

Jeg regner med at du også satte middagen i halsen i går. Jeg mener saken om Wara har surret i mediebildet siden desember og alle har følt empati. Det gjør jeg i grunn fortsatt. Jeg mener det må jo være noe som er galt. Enten så er PST på bærtur, noe jeg tror et meget usannsynlig, eller så er Waras samboer i ubalanse, syk. Mitt hjerte går ut til henne og hennes familie. Jeg føler virkelig med hennes kamp. Jeg har også slitt, svulsten i hodet mitt gjorde meg også forvirret.

Diskusjon om Wara

Det tok litt tid for oss å lande nyheten i går. Jeg mener hvem kunne tro noe sånt. Mediene surret rundt og fokuserte på Black Box og Statsministeren. I følge noe så må Erna si beklager. Jeg kan ikke se at hun har noe å beklage, kunstnerne grep virkelig inn i privatlivet og de spekulerte i en aktiv politisak. Det er ikke kunstnerne som er ofrene her. Det er ikke Erna som svir.

Dette er og blir en familie tragedie. Det ble for mye for en kvinne. Hun taklet ikke å stå i rampelyset, hun kan ikke ha det bra. Så får hun oppleve at PST går ut og holder en pressekonferanse om hennes svakeste øyeblikk. Det var ikke nødvendig å gå ut med dette. De kunne bare ha gjort det de måtte uten å fortelle alt og alle.

Alle snakker om samboeren din, alle mener noe om Wara og hans jobb. Bare Elden sier noe om deg og dine rettigheter. Mitt hjerte blør for deg Bertheussen, du har det sikkert vondt nå. Du er dratt inn i dette, uten å ha bedt om det. Du taklet ikke denne rollen og nå vet alle om det som ble så vanskelig for deg. Ta vare på deg selv.

Deveny

 

Relaterte artikler

5 Comments

 • Gry H. 25. mars 2019 at 17:30

  Enig. Greit nok at dama har opptrådt som om hun var skyldig i IQ, for å si det slik, men for PST å komme på banen, -offentlig.. Da blir det liksom i overkant i hht ‘forbrytelse & straff’, for å si det slik..

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 26. mars 2019 at 11:08

   Enig 🙂

   Reply
 • Ytringsfriheten og alle ofrene - Deveny 20. mars 2019 at 10:28

  […] i det store bildet. Hun må tåle det som kommer, hun kan ikke få lov å synes at dette er tøft. Jeg har skrevet om henne tidligere. Vi flagger vårt kjøre våpen og mener at dette må alle tåle, uansett hvordan mottageren har […]

  Reply
 • frodith 15. mars 2019 at 21:14

  Jeg vet ikke hva som stemmer og ikke i denne saken. Men klarer ikke helt å synes synd på henne,om det er hun som har gjort dette. For hun har jo på en måte satt mange i et negativt lys ved sin oppførsel, HVIS det er henne.. Men ellers så vet jeg ikke hva jeg skal tenke om det hele.

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 16. mars 2019 at 16:17

   Det er en tragisk skjebne hun står i, men jeg skjønner at det kan være vanskelig å føle sympati. Hun har oppført seg virkelig dumt.

   Reply

Leave a Comment