En roman døde i natt ….

Hei på deg!

Noen ganger så blir ting litt for rart. Jeg skjønner ikke helt den kreative prosessene. Som du sikker har fått med deg så har jeg begynt på en ny roman, med arbeidstittel I edderkoppnettet, en roman. Det skal utforske Maryam Yuzhiks videre skjebne, se på livet i Norge for en asylsøker. Jeg har vært sikker i min sak og ventet bare på skrivetid. Det har vært litt mye med utgivelsen av Tur-retur Helvete.

En roman

Jeg har visualisert det som skulle skje, jeg har skaffet med informasjon. Jobbet med å få at sammen til å henge sammen, bli en roman. I går kveld var jeg sikker på at jeg hadde alt klart, at nå var det bare å skrive ut det som lå klistret inne i hodet mitt, føde roman-en.

I dag morges så er jeg ikke så sikker, nå har ting endret seg i hodet mitt. Jeg har ikke lenger et klart bilde på hva som skal skje. Potensialet i teksten har våknet opp, ting endrer seg. Nå er jeg ikke engang sikker på om jeg kan bruke de store trekkene. Jeg vet ikke engang om jeg får med meg alle karakterene på den nye reisen. Nå er jeg ikke sikker på nope som helt, må bare jobbe mer med styggen go krystallisere ut noe som jeg dikker. Jobbe med det jeg er sikker på, så får jeg vente og se hva som skjer med resten. Det kan jo hende jeg går tilbake til det som var planlagt, det kan også hende at de oppstår noe nytt fra den gamle ideens aske. Jeg vet ikke. Har bare en tidsfrist, alt skal være ferdig den 30. september. Da har jeg bestilt tid hos redaktør. Det blir for dumt å ikke bli ferdig til da.

Deveny

Kjøp Tur-retur Helvete

Kjøp Tur-retur Helvete

Farlig Enke

Kjøp Farlig Enke

Relaterte artikler

6 Comments

 • Gry H. 25. mars 2019 at 18:12

  Gleder meg iallefall sykt til å følge disse et steg videre på veien! 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 26. mars 2019 at 11:05

   Takk, takk!

   Reply
 • annebe 17. mars 2019 at 16:04

  Er nok en vanskelig prosess det her..men du kommer nok i mål, forhåpentligvis i tide 🙂 Ønsker deg ei fin kommende uke <3

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 18. mars 2019 at 11:29

   Takk skal du ha. Ha en flott uke du også 🙂

   Reply
 • frodith 17. mars 2019 at 11:48

  Sikkert veldig vanskelig å jobbe med skriving. Jeg hadde overhode ikke klart sånne lange tekster. Klarer dikt og noveller-aktige saker, men lenger – nope. Du får nok til noe annet, om ikke den samme som du tenkte først 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 17. mars 2019 at 12:02

   Ikke sant, det er det som er så spennende med å skrive. Jeg vet ikke hva som skjer.

   Reply

Leave a Comment