brexit-fatigue

Helt utslitte nå!

Hei på deg!

Innimellom alle ordene så holder jeg fortsatt et øye med nyhetene og jeg må innrømme at jeg begynne å bli lei. Jeg lider av Brexit-fatigue, en utmattelse som er i ferd meg å bre seg i hele verden. Britene sliter, de klarer ikke bli enig med seg selv. Og i følge ekspertene så faller regjeringen og parlamentet overtar.

Brexit-fatigue

For så vil jeg si at dette er noe britene har stelt i stand selv. De har holdt valg og vil ut av noe det ikke går an å melde seg ut av. Statsministeren er upopulær og ingen vil noe som helt. De vil ikke engang samarbeide om det som skal skje.I dag skal parlamentet avskjedige regjeringen og ta over prosessen seg. I følge en artikkel i dag morges skal de stemme om avtalen, lage en ny avtale, melde seg inn i EØS osv. De skal til og med stemme over å kansellere Brexit. I tre år har jeg fulgt med på dette dramaet, jeg har fulgt nøye med. Har til og med sittet i timesvis og sette på parlamentet, jeg har heiet på Theresa May, syns hun har gått opp mot de store i Europa.

Nå er jeg bare lei, kom dere ut. Gjør som dere vil, bare la meg være i fred. Jeg er ikke alene, jeg kan se at de andre lederen i Europa også er møkke lei av dette. Jeg tenker på kreftene og fellesskapets resurser som har gått med til dette. Jeg tenker på menneskene og godene som Eu prøver å oppnå.

Nå har jeg bare mest lyst til at britene skal holde kjeft. jeg vil at de skal legge fra seg arrogansen, storhetstiden deres var over for lenge siden. De kan ikke bare fly rundt og herse med alle. Vi orker ikke mer. Dette burde dere klare å få ordne på selv. Vi vil ikke delta i kranglene deres lenger. Nå må dere gi dere, og finne en vei ut av dette.

Stopp! Nå er det nok! Vi må få fred fra dere!

Deveny

Relaterte artikler

2 Comments

 • Gry H. 2. april 2019 at 00:34

  Jeg er så drittlei denne Brexit -smørja at jeg mer eller mindre har meldt meg ut av Brexit som sådan (haha)

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 2. april 2019 at 10:49

   Etter gårsdagen så er jeg også det. Dette er insane. De vet ikke hva de vil.

   Reply

Leave a Comment