forsidebilde Farlig Enke, bilde Lene B. Kanden

Anmeldelse: Farlig Enke

Hei på deg!

Jeg fikk denne for et par dager siden, og legger denne ut her. Det er utrolig morsomt og interessant å få tilbakemeldinger på det jeg skriver. Jeg lærer hele tiden. Du kan lese en annen anmeldelse av Farlig Enke på lenken litt lengre ned. Det går også an å lese et kapittel fra Farlig Enke her.

En anmeldelse av Farlig Enke:

«Jeg har lenge tenkt å skrive en anmeldelse av Farlig Enke. Først og fremst utrolig kult at du har gitt ut bok på eget forlag – og hadde jeg vært din norsklærer ville jeg vært stolt! Jeg synes boken var veldig bra og drivende. Bra og bredt språk, bra plott, finurlige twister og litt politikk og seksualitet i en fin blanding. Og mange elementer hvor det som tilsynelatende var slik viste seg å være noe ganske annet. Hvor fikk du inspirasjon til romanen? og plottet? Kritikk: Jeg syntes første og siste 100 siden var best sammensatt. Midten ville jeg forsøkt kortet noe ned. Det ble til tider veldig komplekst å følge alle «armene» fortellingen da hadde. Kanskje hadde boken blitt enda bedre om du hadde kortet ned 30-40 sider i midten (lett å si for meg ). Uansett, som helhet synes jeg som sagt boken var spennende, lesbar og fikk meg til å reflektere», skrevet av Kjell Ivar Bache.

Fra meg!

Tusen takk!

Jeg setter utrolig stor pris på at noen gidder å lese det jeg skriver. Jeg er tross alt besatt av å sette ord på fantasiene mine. Jobbe med å få fram en historie. Gryende tidene har anmeldt Farlig enke tidligere. Det er også skrevet flere anmeldelser på bokelskeren.no.

Deveny

 

Relaterte artikler

3 Comments

 • annebe 28. mars 2019 at 22:51

  Så bra med så fin tilbakemelding og litt konstruktiv «kritikk» ..Ønsker deg en fin morgendag 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 29. mars 2019 at 10:41

   Ikke sant 🙂

   Reply
 • Tonje 28. mars 2019 at 19:10

  Du er så dyktig altså og jeg er helt imponert 💚

  Reply

Leave a Comment