svart skjerm

Dagens lille nervesammenbrudd!

Hei på deg!

Her går det unne og jeg jobber hardt med å komme videre i romanen, samtidig som jeg også blogger og oppdaterer MAC-en. Etter den sist runde med oppdateringer så har det skjedd noe rart. Maskinen starter ikke som den skal, jeg har bare en svart skjerm.

Svart skjerm

Jeg vet ikke om du kan se det for deg. Etter frokost og et par timer med nyhet lesning så ankommer jeg pulten og jobben. Med kaffekoppen i hånden så dulter jeg borti tastaturet og forventer en umiddelbare reaksjon fra skjermen, men ingenting skjer. Jeg bare står der, skvulper gjerne litt kaffe i det jeg skumper borti bordet og forsøker å riste liv i maskinen. Så stopper jeg opp og kikker, så husker jeg endelig at jeg er uvenner med den nye maskinen. Jeg må faktisk trykke på på knappen for å vekke opp monsteret. mens jeg venter så tenker jeg på dataangrep og andre lumske ting. Noen ganger så er jeg sikker på at noen har smøget seg inn i maskinene min via eternett. Jeg tror de har stjålet alle mine dokumenter og laget svart skjerm.

Jeg må sette meg ned og vente, trykke et par ganger, så dukker eplet opp på skjermen, så må jeg dra usb-ledningen til tastaturet ut og inn et par ganger, så dukker påloggingsfeltet opp.

Håper at dette kommer til å gå over snart. Jeg orker ikke disse mini sammenbruddene HVER eneste dag. Det er best om den svarte skjerm-en flytter ut av livet mitt. Jeg vil at alt skal være sånn som det var før. Jeg snakker bare om i forrige uke. Dette er ikke første gang jeg strever med tekniske ting, du kan lese litt om min kamp med internett her. Jeg har også skrevet om google-booten herFor ikke å snakke om digitalt herværk som bloggen min ble utsatt for i vinter.

Kan du noe om dette?

Deveny

 

 

Relaterte artikler

8 Comments

 • Gry H. 13. april 2019 at 03:11

  Det eneste matnyttige jeg har å komme med her, er vel at du som har hele manus å miste, virkelig bør passe på å laste ned en kopi fra alle arbeidsøkter 😉

  Reply
 • Kari 6. april 2019 at 17:16

  Best når alt fungerer som det skal, ja. Takk for påminnelsen, forresten, for nå skjønte jeg at i helga må jeg få tatt back-up av bilder og andre viktige ting! 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 7. april 2019 at 12:47

   Ikke sant 🙂 Det er viktig å ta vare på dataen 🙂

   Reply
 • Toril 6. april 2019 at 16:05

  Jeg lærte en gang av min egen feil. Da jeg skulle levere hjemmeeksamen i musikkvitenskap master ble datamaskinen min angrepet av virus dagen før jeg skulle levere eksamen. Så skjer det som ikke skulle skje. PC’n ble mørk. Mannen min fant fort ut at jeg hadde fått virus. Da gråt jeg mine tårer. Jeg måtte låne meg en PC, og jeg satt oppe hele natten for å skrive hjemmeeksamen på nytt! Etter dette har jeg ett mål, og det er lagre alt jeg gjør ofte. Til og med i skyen hvis noe skulle gå galt! Da finner jeg igjen.

  Ønsker deg en kjempefin lørdag <3 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 7. april 2019 at 12:51

   Jeg skjønner at dette er tøft. Jeg hadde brutt sammen 🙂

   Reply
 • Lillan Kind 6. april 2019 at 10:45

  It-krångel i alla dess former är oerhört frustrerande! Jag blir alltid lika irriterad när det händer, och gissar mig fram till hur jag ska få saker att fungera.

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 7. april 2019 at 12:54

   Jeg blir gal av sånt 🙂

   Reply
 • frodith 5. april 2019 at 21:18

  Jeg er dårlig på sånt, men et råd er jo i alle fall å ha ALT lagret både HER og der…Altså på minnepinner og eksterne harddisker i tillegg til maskinen, i tilfelle det skjer noe..

  Reply

Leave a Comment