ensomhet hos en ape

Jeg grøsser av tanken!

Hei på deg!

Jeg leser og jeg lesere og jeg er fascinert av det som skjer der ute, av og til så leser jeg om ting som skremmer meg, og Incels gjør meg vettskremt.

Incels!

Incels er unge rasende menn, mannfolk som ufrivillig lever i sølibat. De har blitt avvist av jenter, det strever med å få seg en kjæreste. I følge dem selv er det selektert bort.

Det Må være trist å leve alene om du ønske rå være sammen med noen, det må være vondt å bli avvist gjentatte ganger. Jeg klarer ikke helt å forestille meg dette, men jeg kan forstå at dette er smertefullt og ensomheten river og sliter. Dette kan jeg se og dette kan jeg sette meg inn i.

Det som ikke går an å forstå er deres raseri for et helt kjønn. Disse mennene hater alle kvinner, de mener at kvinner som gruppe avviser dem. Ved flere anledninger har dette raseriet steget så høy og skapt handlinger. Incels har flere ganger drept for å få utløsning for hatet de bærer på. Det har vært flere terror angrep i incels navn. Dette skjønner jeg ikke. Jeg klarer ikke å se at disse problemene kan før til terror angrep. At mennesker hater så mye og er villig til å gå til angrep.

Jeg vet at det finnes andre

Jeg vet at det finnes andre som lider, andre som er ensomt og lever uten å oppnå det alle «ønsker» seg.  Unge kvinner blir også valgt bort og det står også alene. De oppnår ikke familielivet.

Ville det ikke vært bedre om disse menneskene lærte seg bedre sosiale egenskaper, trente på å møte det motsatte kjønn, isteden for å melde seg inn i incels grupper på Facebook og elske fram hat og raseri. Det må være bedre å jobbe med ensomheten. Klore seg ut i verden og skape noen gode opplevelser, selv om det koset å komme seg ut.

Deveny

 

Relaterte artikler

2 Comments

  • Gry Henriksen 13. april 2019 at 03:23

    Enig! Dessuten syntes det for meg å være forbausende mye som kunne blitt endret for de som henfaller til denne typen bitterhet dersom de gjorde en innsats m.h.t egen fremtoning.. Videre virker de gjevnt over også å være himla enfoldige m.h.t hvor de har lett etter en partner, for å si det sånn..

    Reply
  • frodith 12. april 2019 at 20:56

    Skummelt med GRUPPER som hater, og egger hverandre opp …

    Reply

Leave a Comment