trykkepresse, å publiserer

Å publisere kan være smertefullt og gøy!

trykkepresse, å publiserer

trykkepresse, å publiserer

Hei på deg!

Jeg skriver visste bare om å skrive for tiden, det er kanskje ikke så rart. Det skjer ikke noe annet i livet mitt for tiden. Jeg tilbringer nesten alle timene fokusert på markedsføring av boken som ble gitt ut i februar. Det er smertefullt, som å gi fra seg en liten baby. Det er som om noen går i døden – et ensomt og smertefult arbeid.

Å publisere

Å publisere er en øvelse i disiplin, du må hele tiden velge teksten. Du må hele tiden fokuserer på det som skal skje. Det er mange som snakker om å skrive en bok. Alle som gjør det er gale, meg selv inkludert. Å skrive en bok betyr å skape en alternativ virkelighet, selv en sann historie lever i sin egen separerte univers. Jeg skrive realistisk, klarer ikke å se for meg et prosjekt i Fantasy sjangeren. Du skal se for deg det som skjer, du skal sette deg inn i det som er mulig. Jeg vet ikke om alle kan skrive en bok, men for meg er den oppgaven enkel. Det går greit å lage en historie, sette sammen en handling. Noe sier at jeg har et talent, jeg har fortalt historier hele mitt liv. Skriveprosessene er brutal.

Å publiserer er noe helt annet, da skal ordene presses gjennom en Kværn, den skal foredles og du skal godta alle andres meninger. Jeg bruker eksterne konsulenter, jeg betaler i dyre dommer for å få den hjelpen. Noen gnager så gråter jeg meg i seng, deres ord rammer meg helt inn i kjernen. Jeg kan gå rundt å tenke på et ord, en liten setning. Noen ganger så skjønner jeg hva de mener, andre ganger så er ordene deres gresk.

Å publiserer krever også litt selvtillit, jeg må være sta og stå imot alle andre. Selv om jeg er indieforfatter så blir jeg påvirket av andre. Jeg er overbevist om at det finnes krefter der ut som vil at jeg skal mislykkes. Jeg bryr meg ikke, jeg gjør det jeg vil… og jeg publiserer snart bok nummer to. Du kan lese om min første bok her.

Deveny

Relaterte artikler

No Comments

    Leave a Comment