utdatert kvinne

Ungdommen får meg til å føle meg gammel …

Hei på deg!

Jeg må innrømme at ingen får meg til å føle meg så gammel som ungdommen. Jeg vet at jeg ikke er så utdatert, selv om jeg er helt klart utenfor. Jeg vet ingenting om musikken, bildene, plattformene, livet til de unge.

Utdatert!

Jeg sitter og ser på menneskene rundt meg. Jeg ser at de prater go leker og gjør alt det som jeg gjorde da jeg var ung. Jeg vet at de unge synes vi gamle er trege og helt uten forståelse for deres liv, og jeg må si meg enig. Jeg er helt utdatert, jeg klarer ikke forstå. De unge babler i vei med ord jeg aldri har hørt før. Mobbingen skjer på plattformer jeg kan bare drømme om og de rare navnene betyr noe for dem.

Jeg kan bare snakke om det jeg kan, det jeg vet noe om. Jeg kan bare forholde meg til de menneskelige følelsene, de som regjerer på innsiden. Og såvidt jeg vet så har ikke følelsene endret seg siden steinalderen. De er som de var før. De unge er frustrerte over de voksne, ensomheten vokser og folk finner sammen på de rareste steder.

Jeg sier til ungdommen rundt meg, jeg kan ikke bidra med noe når på detaljnivå om tekniske duppeditter. Jeg kan bre snakke om konsekvensene av å være på nett. Jeg kan si noe om å være menneske. Heldigvis så har ikke dette endre seg. Vi er fortsatt av kjøtt og blod, trekker inn den samme luften.

Jaja, dette var bare et lite hjertesukk fra en halvgammel dame. Jeg vet at ting skal bli verre, jeg klarer rett og slett ikke å henge med. Det finnes ikke motivasjon hos meg.

Deveny

 

Relaterte artikler

2 Comments

  • Atle 16. april 2019 at 20:34

    Er nok heldigere enn deg jeg da for jeg har kontakt med mange ungdommer og de 30 år yngre enn meg via Snap stort sett.

    Reply
  • frodith 16. april 2019 at 19:37

    Rart 🙂 Jeg føler meg faktisk ikke så gammel med ungdommen. Jeg har jo ungdomsskolen på jobben, og selv om jeg ikke henger med på alt så føler jeg at de ser på meg som rimelig ung 😀 Det er liksom tonen vi har som avgjør føler jeg 🙂

    Reply

Leave a Comment