syk

Syk og sliten!

Hei på deg!

Her er det stusselig, jeg er sliten. Or og hassel heller sand i maskineriet. Det er som om jeg skal trekke et lik opp av sengen hver eneste morgen. Systemet er tett og jeg har flere smerter enn jeg pleier. Om ikke det var nok så har jeg også klart å pådra meg en infeksjon i fingeren og er på kur nummer to for å bli kvitt den. I går var jeg ute å kjøpte sølv plaster, det kostet mer enn jeg orker å tenke på. Det smerter meg å betale 1000 kroner for litt sårstell … men sånn er det med min kresne kropp. Den må ha sølv for å bli frisk :(, ikke være syk.

Det hjelper ikke at skatten også står i kø, heldigvis så har jeg til slutten av mai. Nå skal jeg forsøke å presse ut noe kreativt, lyve litt for å skape verdi. Det er bedre enn å være syk.

Deveny

 

Relaterte artikler

4 Comments

 • Gry H. 15. mai 2019 at 17:18

  Masse god bedring <3

  Reply
 • Toril 28. april 2019 at 16:44

  Huff da! Så kjedelig 🙁 Håper du kommer deg på bein fort. Jeg sliter også med pollenallergi, og fikk resept utskrevet fra fastlegen min. Det ble ekstra mye pollen nå som våren satte fart på seg med varmen som kom.

  God bedring til deg <3 🙂

  Ønsker deg en kjempefin søndags ettermiddag <3 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Reply
 • frodith 27. april 2019 at 13:12

  Jeg har hørt om mange som sliter med pollen i år 😮 God bedring <3

  Reply
 • Mona Iren 27. april 2019 at 10:54

  Uffda… masse god bedring til deg❤

  Reply

Leave a Comment