detaljer i romanen

Detaljer, detaljer, detaljer …

Hei på deg!

Jeg har vært borte en stund. Måtte ta meg av livet og helsen. Kunne ikke jobbe, kreativiteten lå som en padde. Det kom faktisk ikke ut en eneste setning. Det er kanskje ikke så rart. Det ble litt mye i vinter. Nå er jeg på plass på pulten og jobber videre og jeg kan bruke alle de tankene jeg har hatt. Nå plasserer jeg ut detaljer i romanen.

Detaljer i en roman

Det er rart med dette å være en forfatter. Historiene stopper aldri, de surrer og går i bakgrunnen. Noen ganger så har jeg tre romaner på gang samtidig. Den siste uken har jeg også opplevd å gå tilbake til Farlig Enke. Jeg hadde et ønske om å endre en setning. Jeg blir oppgitt av meg selv. Det er jo rart å bruke så mye tid på en liten detalj, særlig en som det ikke går an å gjøre noe med. Men det er vel sånn det skal være. Sånn er det i alle fall hos meg.

Jeg vet ikke hva andre forfattere gjør, alle holder kortene tett inntil brystet; jeg liker å dele. To mennesker kan ikke skrive den samme romanen, det går ikke. Så jeg er ikke redd får at andre skal kopiere det jeg gjør.

Jeg har som sagt jobbet med detaljer i romanen: I edderkoppnettet. Det er mye som skal henge sammen og det krever sin dame å få på plass. Jeg har ligget i sengen med en liten bok og tekt, skrevet og notert. Nå har jeg sikkert alt for mange detaljer å ta tak i. Men det gjør ikke noe. Jeg kan bruke overskuddet til andre ting. Kanskje skrive noen frie tekster og legge ut på blogg.

Det som er bra er at jeg er i gang igjen, og jeg ligger langt etter skjema … men det gjør ikke noe. Jeg var på et mørk sted da jeg tok en pause. Tror ikke jeg hadde klart å skrive noe vettugt i den tilstanden.

Deveny

 

 

 

 

 

Relaterte artikler

1 Comment

  • Lillan Kind 17. mai 2019 at 17:58

    Ibland måste man ta en paus, och sen kommer man igen med ny kreativitet och energi😊

    Reply

Leave a Comment