Kjøp Tur-retur Helvete

Omtale av Tur-retur Helvete

Hei på deg!

Jeg setter utrolig stor pris på deg som leser. Du motiverer meg til å holde på, skrive mer. Det er stor for en pasient å bli sett, særlig med det som skjedde meg. Nå har jeg fått en ny omtale av Tur-retur Helvete. De ble skrevet inne på en lukket Facebook gruppe, Vi med meningeom. Jeg kan derfor ikke lenge dette innlegget, du må bare stole på meg. Jeg har fjernet det som var privat, for å skjerme min medpasient. Resten kan jeg publiserer her inne, etter å ha innhentet tillatelse.

Omtale av Tur-retur Helvete

«Jeg har lest boka di. 😞. Lest og grått og måtte legge den ifra meg innimellom🙄
Virkelig ei sterk historie!
Forferdelig at du skulle oppleve noe slikt av norsk helsevesen.
Utrolig godt fortalt, og at du klarte å få hjelp i utlandet, og å komme deg gjennom dette både fysisk og psykisk. 👍👍Det er nok ikke mange som har klart dette så bra som du👍
… …
Lykke til videre i livet ditt.
Anbefaler boka di👍» skrevet av Aashild Ianke

Suse takk Aashild for de flotte ordene dine. Jeg vet at det var vanskelig for deg å lese min historien. Det er ikke lett å ha en sånn svulst i hodet. Du kan lese mer om min sykdom her. Mitt sykdomsforløp er nå godt dokumentert i Tur-retur Helvete. Du kan lese en annen anmeldelse av samme bok her.

Du kan lese et slettet kapittel fra boken her.

Deveny

 

Relaterte artikler

4 Comments

 • Lillan Kind 1. april 2019 at 09:25

  Vilka fina ord! Jag kan tänka mig hur betydelsefullt och värmande det känns att få ett sånt omnämnande!

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 1. april 2019 at 10:07

   Det er viktig å få tilbake meldinger, jeg sette veldig pris på dette.

   Reply
 • Kari 31. mars 2019 at 21:22

  Viktig å dele! Viktig med støtte! 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 1. april 2019 at 10:06

   Takk skal du ha.

   Reply

Leave a Comment