prinsesse

Drømmen om å være en prinsesse …

Hei på deg!

Jeg leste et innlegg på Facebook i dag og jeg må bare si at vedkommende har helt rett om vår prinsesse. Det sto følgende: Det er helt sikkert at sjaman Durek har åndelig kraft han har fått en hel nasjon til å savne Ari Behn😳🇳🇴, funnet på Nils Vines facebook side.

Jeg må bare si meg enig i ham. Jeg her ingenting å utsette på hans utsagn. Det er noe utrolig merkelig med en Shaman. Vi skal liksom ikke tro på sånt i våre dager. Jeg tror ikke på sånt, men jeg vet at det ar mange der ute i verden som sverger til det han driver på meg.

Prinsesse

Jeg vet ikke hva som motiverer Marta Louise og hennes valg i menn. Jeg vet bare at vi alle sammen har en mening om livet hennes. Hun er født inn i en kongefamilie og vi mener at vi har rett til å dømme henne. Jeg må si meg enig i mye av kritikken, men ingen hadde sagt noe om hun hadde brukt prinsesse tittelen i forbindelse med en frisørsalong, eller på en bilmekaniker stappe. Vi i Norge forholder oss bare til det vi kjenner til. Vi dømmer alt annet. Vi river ned det vi ikke kjenner til. Vi ødelegger og herjer rundt med det vi ikke forstår.

Prinsessene er født med denne tittelen og hun må få lov å bruke den som hun vil. Du vet hun kan si fra seg tittelen og sette prinsesse i anførselstegn, og da har vi ikke noe vi skulle ha sagt. Da har hun gjort det riktig, selv om hun ikke egentlig er en prinsesse … vent, men hun er jo en prinsesse. Hun er født med den tittelen.

Og jeg tror det er på tide å la jenta få lov å få litt fred, ikke gi henne så mye gratis reklame. Alle artiklene selger aviser, de hjelper henne å selge seminarene. Hadde ingen skrevet om dette så hadde «ingen» visst om at dette skulle skje.

Sannheten

Kan vi ikke heller bare gå i oss selv og se på hva som er våre motforestillinger. Ikke bare angripe henne og fremstille dette som en motforestilling mot monarkiet. Jeg tror at dette stikker dypere. Jeg tror at dette handler om den stygge siden av folkesjelen vår, jeg tror dette dreier seg om fremmedfrykt og andre ekle ting som vi alle går og bærer på. Kan vi ikke bare la prinsesse-n være i fred? Tittelen hennes gir ikke oss muligheten til å være ekle mot henne.

Deveny

 

 

 

 

Relaterte artikler

4 Comments

 • Gry H. 22. mai 2019 at 21:08

  Det eneste jeg føler skurrer ved virksomheten hennes, har ingenting med prinsesse-tittel, kjærestevalg eller tro og gjøre. Ei heller at hun tar betalt for sine tjenester. Det som skurrer for meg, er at de i mine øyne tar overbetalt..
  For meg blir det liksom helt galt når det er et prisforlangende som ikke kan sees på som annet enn grådighet for spirituelle tjenester som forklares med et slags ‘kall’ om å hjelpe andre. Hennes prisforlangende kontra ‘vanlige folk’ hadde aldri brydd meg dersom det var snakk om en kommersiell vare/tjeneste, men dette her..
  Det blir liksom helt feil når de på den ene siden legger ut om disse ‘gavene’ de har fått i den hensikt å kunne utføre sin livsoppgave bestående i å hjelpe andre, for så å ta 4-5000 i timen for å gjøre så.. 😛

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 23. mai 2019 at 10:32

   Det har du helt rett i. Jeg har ikke engang tenkt på dette.

   Reply
 • frodith 22. mai 2019 at 19:06

  Jeg for min del er ikke helt sikker på om hun vil være i fred 😀 Hun vil nok gjerne ha litt reklame også, hvis ikke hadde hun vel neppe brukt den tittelen for å selge? 😀 Hun MÅTTE vel vite «hva som kom» når hun brukte den?

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 23. mai 2019 at 10:32

   Det er også sant 🙂

   Reply

Leave a Comment