fantasi

Jeg lyver og lyver!

Hei på deg!

Det er så rart å skrive, leve i en verden som bare eksisterer i mitt hodet. En roman, alle romaner er jo i bunn og grunn bare fantasi. Forfatterens sitter og pønsker ut ting og setter sammen bokstaver. Alle ordene ble en fortelling, en opplevelse.

En historie, en fantasi

Jeg innrømmer at for meg er alt virkelig. Jeg kan se karakterene leve. De spankulerer rundt opp i hodet mitt og jeg blir nesten syk når ting stopper opp og ting ikke går som det skal. Jeg mener jeg krever at disse «menneskene» at de utvikler deg. At det er dybde i livene deres. Det er så virkelig for meg, jeg tror at fantasi-en er virkelig. Jeg lever med dem som min nærmeste. De er til og med nærmere meg enn mannen min, de bor jo tross alt i hodet mitt.

Jeanette Sofie Astrup sparker hardt og brutalt. Alt hun gjør har store utslag i min fantasi.

Maryam Yuzhik sitter nesten bare stille, hun gjør lite ut av seg. Hun har store indre kriger. Hun kjemper mot seg selv, familien, kulturen og er blir helt matt av det som skjer på utsiden.

Jo Asbjørnsen flyr rundt i hodet mitt og løser opp i alt som krøller seg. Hun synker dypt inn i ting og finner heldigvis en god vei ut … Det er bra at hun er sånn, ellers så hadde jeg blitt gal. Jeg kan jo ikke lever med konstant kaos i hodet mitt. Jeg må ha orden på fantasi-en.

Den nye karakteren min har bare et stort teppe over seg. Jeg kan se vedkommende, et utseende er etablert, og jeg har oversikt over vedkommendes hjem. Handlingen utvikler seg og jeg kan se konturer, jeg vet nå hvor vedkommende er. Denne personen stikker kjepper i hjulene på alle, til og med meg.

Egentlig

Egentlig så er jo dette bare tull og tøys, en fantasi. Jeg sitter jo bare her foran skjermen og lyver og lyver …

Jaja, nå fikk jeg sakt det, alt sammen er bare fantasi.

Deveny

 

Relaterte artikler

3 Comments

 • Gry Henriksen 18. juni 2019 at 07:09

  «Løgnen er sterkt undervurdert i vårt samfunn» (Anne Holt) 😉

  Reply
 • Lillan Kind 5. juni 2019 at 08:41

  Eller så ljuger du inte, utan fantiserar friskt!😄 Så härligt iallafall när alltsammans är levande i huvudet!

  Reply
 • Kari 2. juni 2019 at 14:54

  Man må ha fantasi for å kunne lyve… og lyve mye for å bli en god forfatter! 😉

  Reply

Leave a Comment