morfin

I morfinens svøpe …

… ligger jeg.

I dag har jeg våknet for første gang siden jeg skiftet kne. Nå har smertene reduserte seg nok til at jeg ikke behøver å spise dop hele tiden. Å ligge på morfin er noe herk …

Morfin

I forrige uke så fikk jeg et nytt kne, eller faktisk bare et halvt kne. Jeg skal innrømme at dette var både voldsomt og stort. Det er rart å vite at de har skåret bort deler av meg og erstatte det med titan … men jeg hadde så mye smerter i forkant hadde ikke noe valg. Jeg måtte enten slutte å gå, ta morfin for å bevege meg eller bytte ut et kne …

Det jeg ikke visste var mengden med dop i etterkant. Det er visst slik at jeg ikke skal ha noen smerter. Jeg skal ikke føle vondtene, jeg skal bruke morfin for å skjule alt som har med operasjonen å gjøre. Å mengden dop er enorm. I begynnelsen fikk jeg både sprøyter og dop, det var nesten som om jeg var på vei inn i Tur-retur helvete en gang til. Hodet bare svever rundt i en evig rus, jeg er tilstedet, og jeg er helt borte. Jeg må innrømme at dette er det verste jeg vet. Jeg hater å svømme rundt i meg selv. Jeg misliker å ikke være klar i hodet. Sløvhet er min fiende.

Idag

Nå skal jeg heldigvis trappe ned og hodet skal i gang igjen. Jeg gleder meg vilt og hemningsløst, jeg skal returnere til mitt gamle jeg. Ingenting i sjelen min er ødelagt. Alt er på plass. Jeg må bare vekke meg selv og igjen. Heldigvis skal det ikke mer enn en kopp kaffe til, så er hodet i gang igjen. Bare jeg slutter å stappe i meg alle disse pillene, så er det greit å hoppe rundt på krykker. Det er greit å nesten bare være hjemme. Jeg skal innrømme at jeg gruer meg til de skal ta neste kne …, da blir det mer morfin … en ny rus

Det er for jævlig at jeg har så skrøpelig helse. Det er mer enn noen måneders siden de tok øynene mine. Jeg ble operert for gråstær.

Deveny

Relaterte artikler

2 Comments

 • Mona Iren 9. juni 2019 at 12:15

  Ønsker deg masse god bedring og opptrening😙
  Jeg har helproteser i begge knærne. Skal si det var godt å slippe de smertene som var i forkant.

  Reply
 • LA 9. juni 2019 at 11:43

  Masse god bedring <3

  Reply

Leave a Comment