Referere til TV og NRK

Lyver NRK? Falske nyheter?

Hei!

Hva i alle dager er det som skjer? NRK driver med falske nyheter, de har manipulert unge mennesker for å lage TV program. De har forsket og laget falske profiler. De har utnyttet sin posisjon og påvirket et valgresultat.

Referere til TV og NRK

Testbilde for falske nyheter?

 

Falske nyheter

«Det er ikke slik at publikum i Norge er utsatt for falske nyheter fra NRK. Verken jeg, eller du, eller noen av de som nå har vært kritiske har vært eksponert for falske nyheter, svarer Eriksen på spørsmål fra VG (i dagens utgave av VG)»

Seriøst?

Er dette NRKs forsvar? Dette er jo den rene galskap. Skal det være greit for oss at NRK «bare» manipulerer unge mennesker. Jeg mener det er ikke greit at de manipulerer et menneske. NRK skal ikke holde på med sånt. De skal ikke bruke våre lisens penger på sånt tøys og tull. Dette er et grense som ikke skal krysses. i alle fall ikke av Norsk Rikskringkasting, de skal være seriøse i alle sammenhenger, særlig når det kommer til valg.

Falske nyheter, falske profiler og falske innspill skal ikke benyttes. Har vi ikke lært? Jeg mener USA og Storbritannia sliter med nettopp dette. De lever med resultatene fra de falske nyhetene. De lever med ledere og situasjoner som det neste ikke går an å leve med.

 

Brexit har tatt over Storbritannia, statsministeren står i parlamentet og lyver, lever falske nyheter til parlamentarikerne. I USA legger Trump fram falske kart for å forsvare sine egne ord. Jeg kan ikke finne et eneste argument som gjør det greit for NRK å lyve. De skal ikke fremstille ting feil. De skal være nøytrale og framstille virkeligheten på en riktig måte. Vi vil ha sannhet i Norge. Vi vil vite hva som skjer, og det er på ingen måte greit for oss at noen manipulerer et valgresultat.

Sånn nå føler jeg meg litt bedre, nå fikk jeg sagt hva jeg mener.

Deveny

 

 

 

 

Relaterte artikler

4 Comments

 • Gry Henriksen 9. september 2019 at 03:25

  Ikke greit!

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 10. september 2019 at 11:14

   Ikke sant 🙂

   Reply
 • Toril 5. september 2019 at 16:18

  Du kan så si. Man vet jo ikke hva man skal tro. Jeg reagerte da jeg hørte dette på nyhetene i går.

  Skumle saker hvis det er noe som har skjedd.

  Ønsker deg en kjempefin trosdag <3 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 5. september 2019 at 17:17

   Takk, takk. Det er ganske så drøyt at NRK klarte å gjøre noe slikt.

   Klem Deveny

   Reply

Leave a Comment