Når karakteren kriger med seg selv 😊

Hei!

Dette er det første innlegget jeg skriver på telefonen, så jeg må sikkert redigere når jeg kommer på kontoret.

Jeg har gjort framskritt i det siste og motivasjonen øker. Jeg elsker når jeg har noe å gruble på, tenke over.

I disse dager har jeg møtt på en konflikt i min egen tekst. Jeg har to skikkelig kule kapitler som slår hverandre ihjel. Dette er vanligvis ikke noe problem, jeg pleier bare å slette et av dem.

 

Denne løsningen funker ikke i dag. Jeg trenger alle detaljene som ligger på de 16 sidene. De er essensielle for helheten.

Nå lurer jeg på hvordan jeg skal løse opp i dette. Finne harmoni i teksten.

Det er rart å bruke ordet harmoni i denne sammenhengen. Kapitlene er alt annet enn harmoniske. De starter rett etter Farlig Enke, og Maryam, Jo og Jeanette er alle sammen ute av balanse etter historien i Jølster.

Deveny

 

Relaterte artikler

2 Comments

 • Gry H. 20. september 2019 at 19:09

  Det er jammen mange issues ved forfatteryrket jeg aldri har vært klar over eksisterte, ass! Jeg har liksom gått rundt og trodd en begynte på begynnelsen og skrev side for side til historiens slutt, jeg da ☺

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 23. september 2019 at 13:05

   Herre gud, å skrive bok et alt annet enn det :). Det tar tid og krever mange runder …

   Reply

Leave a Comment