Trump er en …

Hei igjen!

Det er lenge siden jeg har sagt noe om Trump. Det eneste jeg kan si er at han er «gal», det finnes ingen annen måte å beskrive ham på. Det som er vanskelig å forstå er at han fortsatt sitter ved maket. Han leder og han fører verden dypere og dypere ut i krise. Det går ikke an å skjule hans påvirkning lenger. Han skaper store problemer for oss alle.

Donald Trump en showmann

Jeg skal innrømme at jeg pleide å følge hans sirkus daglig. Jeg måtte ha min dose, jeg måtte se på minst 30 minutter hver kveld, suge til meg alt som skjedde der borte. Jeg gjorde det og trodde at det kom til å skje en endring. Etterhvert så trøtnet jeg og fascinasjonen ebbet ut. Jeg ville bare at det hele skulle være over. Orket ikke å ta til meg alt som skjedde.

Min mann nedla etterhvert forbud mot amerikanske nyheter og jeg droppet å følge med på dette helvete. Jeg fikk en slags lammelse. Det er bare å sitte helt stille, så går dette over. Trump blir borte, de får fjernet ham, mannen som ikke har noe med å være den amerikanske presidenten.

I løpet av de siste par årene så har jeg krøpet sammen, magen har neste snudde seg opp ned hver gang noen har sagt at kanskje han skal sitte fire år til. Da sitter jeg som et liten vaskefille borte i et hjørne og lurer på hva som har skjedd i USA. Hvordan kan de tenke på å stemme han inn en gang til? Har ikke denne runden vært smertefull nok? Jeg bare spør.

Nå ruller de opp saker og jeg ser at han er tilbake er i krise. Jeg føler ingenting. Jeg orker ikke, jeg tror ikke engang på at de klarer å fjerne ham. Jeg tror han kommer til å sitte som leder i USA i evig tid. Neida, jeg tror ikke det, jeg har bare ikke flere krefter igjen. Jeg vil bare at dette skal være over, at han ikke skal få anledning til å gjøre mer skade på oss alle.

Jeg er helt utmattet nå, det tok på bare å skrive dette.

Deveny

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikkelen som inspirerte dette innlegget finner du her.

Relaterte artikler

4 Comments

 • Toril 5. oktober 2019 at 18:12

  Jeg er 100% enig med deg! Jeg kjenner flere Amerikanere, og de har lite til overs for Trump. De håper at de får en ny president ved neste presidentvalg.

  Ønsker deg en kjempefin lørdag <3 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 6. oktober 2019 at 11:48

   Jeg tror på det gode. Jeg tror han blir borte snart.

   Reply
 • Eva 5. oktober 2019 at 15:04

  Huff….er jo enig med deg. Og alle amerikanere jeg kjenner, uttrykker frustrasjon over den presidenten de har måttet godta.
  Jeg kan ikke fatte det hvis han får 4 nye år, men i dobbeltmoralens hjemland er vel ingenting en overraskelse.
  Vi får krysse fingrene for at fornuften seirer 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 6. oktober 2019 at 11:48

   Vi må ha troen.

   Reply

Leave a Comment