wontonsuppe

Wontonsuppe, en delikatesse …

Hei!

Dette må jeg bare dele. Jeg elsker denne retten, den har en egen smak og gir et utrolig velbehag. Flere ganger har jeg forsøkt å lage nettopp dette, men jeg får det aldri helt til. Det er akkurat som om smakene bare unngår å komme på plass via mine hender. Det blir ikke det sammen som når jeg kjøper dette på restaurant. Dette har vært en sorg, men den er over nå. Nå kan jeg jukse meg til suppen av alle supper, og jeg må ikke lange den selv.

wontons

wontons

kyllingkraft

kyllingkraft

Wontonsuppe

Jeg trenger bare to ting: wontons og kraft.

Dette er alt jeg trenger får å snekre sammen det beste jeg vet. Det skal nevnes at dette ikke er lett tilgjengelig på KIWI. Jeg må til spesialbutikker, men det er et skritt framover, nå trenger jeg ikke spise på kinesiske restauranter får å få det jeg vil ha. jeg kan spise min favoritt suppe hjemme.

Jeg bruker en buljongterning og 6 wontons i min suppe (stor porsjon). jeg drysser så over hakket korinader og hakket vårløk, tar gjerne med noen bønnespirer om jeg har det i hus.

Mannen min er ikke så begeistret som jeg. Han synes dette er godt, men ikke himmelsk. Han spiser pliktoppfyllende opp alt sammen.

Prøv om du tør. Du må i asiatiske spesialbutikker får å få kjøpt dette, men kanskje det er verdt det for deg. Mine butikker ligger i Drammen og Tønsberg.

Så ser suppe ut når det er ferdig og klar til spising:

wontonsuppe

wontonsuppe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deveny

 

Relaterte artikler

4 Comments

 • Mona Iren 6. oktober 2019 at 19:47

  Wow… dette må jeg prøve. Må bare finne en asiatisk butikk først😁
  Takk for tips!

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 7. oktober 2019 at 15:33

   Bare hyggelig .9

   Reply
 • Toril 6. oktober 2019 at 18:22

  Det har jeg aldri hørt om, men det høres kjempegodt ut 🙂 Lærte noe nytt i dag.

  Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 7. oktober 2019 at 15:33

   Du må prøve 🙂

   Reply

Leave a Comment