Det «brenner» i Washington …

Ærlig talt Donald Trump, hva er det du holder på med?

Jeg har fulgt deg lenge, helt tilbake til min egen studietid i New York på 80 tallet. Og jeg vet at du er en show mann og at du liker oppmerksomhet. Det du holder på med nå er skikkelig dårlig reality TV. Du svikter allierte, overlater dem til en sikker død. Alt sammen for at du skal føle deg stor og sterk.

Det brenner rundt deg nå, Donald Trump

Demokratene kommer og du er nervøs. Du trenger et sideshow, noe som tar oppmerksomheten bort fra alt det ubehagelige i Representantenes Hus. Jeg vet dette er din teknikk. Du bruker show og distrahering for å få oss til å konsentrere oss om noe annet. Men nå tror jeg du har gjort din største feil. Du har tråkket ut i salaten, gjort deg uvenner med de som skal hjelpe deg i neste runde.

Det er tross alt senatorene som skal eventuelt dømme eller frikjenne deg. Det er de som sitter over deg. Nå har du vekket dem opp alle sammen. De går i mot deg. De jobber til og med med å lage en lov som forbyr deg å trekke menn ut av Syria.

Bare så det er sagt. USA og Washington er ikke ditt eget TV program. De kan ikke gjøre hva du vil med mennesker liv. Hadde det ikke vært bedre om du returnerte til underholdning, du kan lage TV program som reflekterer det du holder på med. Så kan du overlate politikken til mennesker som vet hva de snakker om.

Dette er andre gangen jeg skriver om deg denne uken. Det er tide at du roer ned tempoet og lar folk få utrette noe i livene sine.

Deveny

 

 

Relaterte artikler

2 Comments

 • Gry H. 9. oktober 2019 at 01:48

  Nå må de da snart få stilt denne galskapen av en mann for riksrett! Jeg mener.. Watergate var jo bare for en brøkdel å regne av all ugagn denne mannen åpenbart har på samvittigheten! Han begynte jo pokker ta med valgfusk, hvilket burde ha fått hele valget underkjent, spør du meg..

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 9. oktober 2019 at 12:41

   Jeg er så lei av ham, han er gal.

   Reply

Leave a Comment