Smart, veldig smart Johaug!

Hei!

Jeg må innrømme at jeg er litt sånn anti norsk. Jeg er ikke som alle andre. Når mange setter seg ned for å se på sport, særlig langrenn, så flykter jeg. Jeg vil heller se på noe som handler om politikk. Jeg vil heller lese en bok. Jeg klarer ikke å se på Johaug gå langrenn. Jeg ser virkelig ikke poenget. Det ser så dumt ut og det koster alt for mye penger å holde denne sporten i gang.

Johaug og langrenn

Mitt syn bryter med de fleste. Folk elsker våre helter og de digger å se på dette. Jeg er i grunn litt lei meg for at jeg ser sånn på saken. Jeg ser jo at folk nyter å følge med på sporten. Folk er opptatt på lørdager og søndager hele vinteren for nettopp å ta inn Johaug i trikot. Se henne bekjempe monsterbakken i et eller annet renn.

Du lurer sikkert på hvorfor jeg i det hele tatt skriver om dette med entusiasmen, for jeg er fornøyd i dag. Nå har Olympiatoppen funnet ut at de skal bruke kunnskapen, de skal hjelpe unge mennesker. Nå skal ekspertene endelig bruke kunnskapen på noe som teller. Unge mennesker i tunge jobber skal lære og trene som Johaug.

Bare ideer gir meg gåsehud. Tenk om alle kunne trene som henne og benytte seg av styrken for å bedre sitt eget liv. Tenk om vi sammen kunne løpe opp Monsterbakken og skape et liv sammen.

Jeg vet, det er bare en tanke, men for en herlig tanke. Nå kan vi bruke langrenns investeringene til noe vettugt. Nå kan alle få bruke kunnskapen som ellers har vært forbeholdt Johaug og andre langsrennsløpere.

Har du noen tanker om dette? Er det ikke kult at de deler kunnskapen med våre unge?

Deveny

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan lese innlegget som jeg leste før jeg skriv dette innlegget.

Relaterte artikler

2 Comments

 • Gry H. 9. oktober 2019 at 01:54

  At det oppfordres og inspireres til å holde kroppen i form, og at det attpåtil er de som er villig til å dele av sin kunnskap for å få dette gjort på best mulig vis er jo helt topp.
  Jeg syntes nå det burde være åpent for alle som har fysikk til det, jeg da, og ikke forbeholdt noen spesiell gruppe..

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 9. oktober 2019 at 12:42

   Det er jeg også enig i 🙂

   Reply

Leave a Comment