jeg skal tenke på det

Jeg skal tenke på det …

Hei!

I går skjedde det noe som fikk meg til å fundere litt. Min lærer sa: Jeg skal tenke på det! Jeg husker at ordene skuffet meg. Jeg tenkte at spørsmålet mitt var irrelevant. Et pr minutter senere kom min lærer tilbake med et svar. Han hadde tenkt på saken og kommet fram til en løsning.

Jeg skal tenke på det!

Ok, så hva betyr jeg skal tenke på det. Basert på min reaksjon så sier dette svare nei på en lang måte. Det er en feig måte å avslå noe på. Det er i alle fall min tolkning av begrepet når de betyr nei. Jeg hater sånne svar. Jeg misliker utydelighet.

Men nå vet jeg at dette også er bokstavelig. Det betyr at vedkommende faktisk skal al hjerne surre rundt for så å komme tilbake til et svar. Dette er bra og en helt grei måte å tale på. Det neste spørsmålet blir da: Hvor lenge skal du tenke på det? Skal du gi meg et svar, eller skal du bare gå rundt å la tankene sentrere rundt mitt opprinnelige spørsmål.

Dette har jeg ingen svar på, jeg vet bare at jeg virkelig ikke liker denne formuleringen. Jeg liker klare og tydelige meldinger, som dette skal jeg funder på og komme tilbake til deg om xx antall tid.

Mens jeg nå skriver så innser jeg at jeg liker klare og tydelige beskjeder. Jeg liker klarhet og presisjon … Jeg vet at jeg er kravstor. Jeg vet at jeg vil ha mye av mine omgivelser … og jeg vil at vi snakker så vi forstår hverandre.

men du er kanskje litt enig med meg. Ingen har tid til å holde på med viss vass. Det er best å være klar og tydelig i alle sammenhenger.

Deveny

 

Relaterte artikler

No Comments

    Leave a Comment