baconpai

Baconpai … en himmelsk rett

Hei!

Jeg har fått dille på mat igjen. Dette går litt i bølger hos meg. Jeg lager mat hver eneste dag, men det er ikke alltid jeg gidder å ta bilder og dele. Mitt kjøkken endrer seg. jeg orker ikke å spise den samme maten. Min favoritt kanal er matkanalen. Der får jeg nye ideer og finner på nye ting. Det går aldri bra for meg å følge en oppskrift, men jeg kan angi sånn cirka hva jeg gjør. Baconpai er enkelt. Her har jeg dokumentert alt jeg har gjort:

Mengden mat her kommer veldig an på formen som brukes. Her bruker jeg en firkantet form som er ca 20cmx20cm.

Når det gjelder bacon så tror jeg Rema tusen har en pakke som kan brukes. Det er mannen min som handler hos oss, så jeg vet ikke helt.

Baconpai sånn cirka:

baconpai

baconpai

på vei til baconpai

på vei til baconpai

på vei til baconpai

på vei til baconpai

på vei til baconpai

på vei til baconpai

15 striper med bacon

5 poteter

2 løk

2 gulrøtter

1 squash

20 gram fetaost

salt og pepper

tørket timian

pepper, timian og litt fetaost mellom lagene.

Så pakker du inn maten med bacon og setter i ovnen. Den skal stå på 200 grader i 30 minutter til 1 time. Det kommer an på tykkelsen. Formen er ferdig når du kan stikke gjennom alle potetene med letthet. Lykke til! Dette er kjempe godt. Jeg synes også at wontonsuppe er godt.

Deveny

 

Relaterte artikler

2 Comments

 • Ligaya 11. oktober 2019 at 18:34

  Det må prøves:)
  Ser så godt ut:)
  Ha en fin helg!

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 14. oktober 2019 at 10:46

   Håper det smaker 🙂

   Reply

Leave a Comment