Nå skjelver jeg …

Hei!

Jeg innrømmer nå at jeg er  redd. Det er akkurat som om verden tok en feil sving en eller annen gang i løpet av de siste par årene og nå kommer konsekvensene. Nå stor vi på kanten av et nytt stup, kanskje vi er på vei inn i en ny verdens krig. Kanskje dette bare er Tyrkia som bruser med fjærene. Viser verden hva de er i stand til. Uansett dette er farlig. På den ene siden står Iran, Russland og Tyrika mot Kurderen nord i Syria. Så langt er flere sivile døde og mye vondt er voldet allerede.

Tyrkia

Dette er farlig og jeg ser at dette gjør noe med meg. Jeg blir redd helt ut i fingerspissene og tror ikke at dette kommer til å ende godt.

Trump har trukket ut soldatene sine. De kommer ikke til å bidra med noe i midtøsten. De kommer til å la krigene fare. De kommer til å slippe løs russeren. Nå er alt åpnet for russerne. Om noen tror at dette er bra for oss så tar de feil.

Dette kommer ikke til å påvirke oss i første oppgang. Men jeg er sikker på at verden nå har endret seg. Store og sterke menn får lov å bruke folks resurser til å få gjennom viljen sin. Det hjelper ikke at de er folkevalgte når de handler på denne måten. Dette kommer til å påvirke oss over tid og dette kommer til å knuse Kurderen og Trump sitter hjemme og holder sine valgløfter. Han gjør som han har lovet, uten å tenke over konsekvensene for oss alle. Så lenge han holder ord så er alt greit.

Dette er ikke bra, det er ikke greit og jeg tror vi lever i en mye farligere verden i dag. Jeg vet ikke hva som må skje for at vi skal komme på rett kurs. Jeg skulle ønsker jeg visste noe om det. Jeg har skrevet litt om Trump tidligere denne uken. Og jeg har skrevet om politikken i Washington.

Deveny

 

Relaterte artikler

2 Comments

 • Lady August 11. oktober 2019 at 13:17

  Uff ja jeg blir helt satt ut av alt som skjer. Skikkelig uggent. Heldigvis er det helg og man kan prøve å kose seg <3

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 11. oktober 2019 at 15:10

   Det er sant. Ha det hyggelig i helgen 🙂

   Reply

Leave a Comment