Gravplass

Svik, død og nye troskap

Gravplass

verdens freden RIP

Hei

Vi nærmer oss et stup, verden forviller seg dypere inn i farlige situasjoner. Tyrkerne kan utløse 3. verdens krig, og vi må stole på at Putin holder hodet kaldt. Hører du hvor merkelig den setningen lyder. Det er Putin som må lede oss gjennom denne vanskelige tiden.

Kurdere

Kurderen har byttet side, de har gått til Damaskus og Assad. De har bedt om hjelp. De har ikke noe annet valg, etter det amerikanske sviket. De må søke hjelp for å berge seg selv, etter at de 1000 amerikanske soldater ble trukket ut. Disse amerikanerens sto for stabiliteten i området, for verdens freden. Men Trump synes ikke dette var vesentlig. Han synes ikke ro i Midtøsten er vesentlig. Rart i grunn, når amerikanerne er så avhengige av olje nettopp fra Midtøsten. Trump skjønner ikke at aksjoner i utlandet faktisk hjelper amerikanere. Jeg tror du må være smart for å skjønne dette.

Så nå står kurderen på Assad, Iran og Russlands side. Nå kjemper kurderne med fiende for å slå Tyrkerne, et Nato land. Dette er meget foruroligende.

Vet du , jeg blir svimmel bare jeg tenker på det. Om dette ikke hadde vært så alvorlig, så kunne man tenke seg at dette var et krigsspill. Noe som et var «moro» å være med på. Med dette er ikke morsomt, dette er farlig. Det bor millioner av mennesker i området og folk er redde , de er på flukt.

Vet du, jeg føler ikke engang trygghet her i Norge. Særlig etter at jeg leser at IS krigere rømmer, de har reist det svarte flagget igjen. Det kan komme nye terrorhandlinger, så selv om Putin og Assad og kurderne klarer å få en fornuftig løsning

, så lurer det nye farer rundt neste sving. Hatet lever videre og verden er blitt et verre sted å være.

Deveny

Relaterte artikler

6 Comments

 • Gry H. 15. oktober 2019 at 16:49

  Jeg sitter med et slags inntrykk av at Tyrkia liksom blir ansett som et slags ‘2nd class NATO -member’.. Dette er et inntrykk jeg har hatt lenge, og ved at de nå blir overlatt til sin egen skjebne, kommer det til uttrykk i praksis..
  Jeg begriper ikke at de kan la den forbannede gubben bare få holde på med all den dritten han er anklaget for (og åpenbart gjort), i tillegg til å være komplett ubrukelig mht jobben som sådan! Jeg forventet faktisk at han skulle bli avsatt når valgfusket kom for dagen!!

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 16. oktober 2019 at 16:02

   Du er inne på noe her, det er farlig å la noen stå utenfor. Jeg ber nå til høyere makter om å få mannen fjernet. Han fortjener ikke å sitte ved makten.

   Reply
 • Ligaya Vidal 14. oktober 2019 at 19:05

  Ja, verden er farlig sted å leve. Men jeg tar en dag om gangen. Vi kan oppleve tredje verdens krig og det er ikke en fin fremtid for alle.
  Jeg leser ikke så mye nyheter, men får med meg litt.
  Ha en fin kveld.

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 15. oktober 2019 at 11:45

   Det er kanskje lurt å ikke få med seg alt som skjer i disse dager.
   Klem

   Reply
 • Toril 14. oktober 2019 at 18:08

  Huff!
  Liker ikke det som Tyrkia har gjort nå altså, og det skremmer meg virkelig 🙁

  Krysser fingre, tær og alt for at dette stopper! Selv om det har vært uroligheter der i mange år.

  Det er når stormaktene blander seg inn at det kan få katastrofale følger.

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke <3 🙂

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 15. oktober 2019 at 11:45

   Jeg håper dette grå over snart, at noen tar til fornuft og stopper dette.

   Klem

   Reply

Leave a Comment