Anti-skriveprosess

Hei igjen!

Jeg har ligget på latsiden. Jeg har droppet å se på ordene mine. Den vanskelige prosessene i høst endte opp med at jeg skrinla alt sammen. Jeg tok en pause. Ordene ble lange og kjedelige. De manglet liv og jeg ble tilslutt kvelt av min egen skriveprosess.

Det var også slitsomt å skrive litt fra prosessen hver dag. Jeg måtte skvise fram ordene, uten egentlig å ha noe å si. Jeg skal forsøkte å gjøre ting annerledes denne gang. Kanskje dette eget tomt løfte, kanskje jeg sikker på noe nytt. Jeg vet ikke. Jeg sitter bare her og ser på ordene igjen. De lever ikke ennå, men jeg har et å annet nytt å bidra med til boken som ikke skal hete: I edderkoppnettet. Det nye navnet ligger godt gjemt i min sjel og nå girer jeg meg opp til økte konflikt nivå. Jeg har i grunnen savnet å sitte her, savnet og skrive, «snakke» med dere 🙂

Jeg begynner på nytt og jeg jobber med det gamle stoffet. Det blir en heldig blanding og kanskje, kanskje så kommer det en ny bok i løpet av året.

Deveny

 

Relaterte artikler

No Comments

    Leave a Comment